Overzicht van alle tweedehands boeken


De volmaakte wens

A.E. van Vogt - De volmaakte wens
Auteur: A.E. van Vogt
Tag:
Jaar: 1976
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

A.E. van Vogt - De volmaakte wens

De volmaakte wens, negen verhalen in de klassieke traditie, over vreemde wezens, vreemde werelden, vreemde verschijnselen. Deze verhalen, ontstaan in de jaren vijftig en zestig, hebben ondanks hun traditionele thema's een echtheid en een element van verrassing die de hand van de meester verraden. De verhalen in deze bundel vormen - in zekere zin - een geheel met de zeven verhalen uit Van Vogts Betoverd dorp (Bruna SF 18) dat in 1971 verscheen.

Boek verkeert in goede staat, tekst geschreven op schutblad

gew.150gr

Strijd om de eeuwigheid

A.E. van Vogt - Strijd om de eeuwigheid
Auteur: A.E. van Vogt
Tag:
Jaar: 1983
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

A.E. van Vogt - Strijd om de eeuwigheid.

In de verre toekomst leeft de mensheid teruggetrokken in een reservaat en heeft de aarde overgelaten aan tot mensen gepersonifieerde dieren. de hoofdfiguur Modyun trekt met de vrouw Soodleel de wereld in om te zien hoe de situatie na zoveel eeuwen geworden is. Hij ontdekt dat de mensdieren gemanipuleerd worden door een buitenaardse macht die uit is op de vernietiging van de mensheid. Zij lijken daarin te slagen als het reservaat wordt vernietigd en Soodleel wordt ontvoerd. Modyun jaagt hen echter na door het heelal en weet Soodleel te bevrijden. De buitenaardse wezens moeten in hem hun meerdere erkennen, waarbij Modyuns wilskracht zijn sterkste wapen blijkt. Z
Boek is in zeer goede staat.

gew.200gr.

Nul-A.

A.E. van Vogt - Nul-A.
Auteur: A.E. van Vogt
Tag:
Jaar: 1999
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

A.E. van Vogt - Nul-A

In het jaar 2560 is de aarde de wereld van Nul-A. Nul-A is een manier van logisch denken die het leven gaat beheersen en die langzaamaan onmisbaar wordt.

In 2560 komt Gilbert Gosseyn naar de stad van de grote Spelmachine om zich samen met duizenden anderen te laten testen. Nu moet blijken of hij voldoende geoefend is in Nul-A. Tot zijn verbijstering merkt Gosseyn daar dat hij Gosseyn niet is, dat zijn herinneringen vals zijn, en nog verbijsterender: eenmaal uitgestoten door de andere kandidaten wordt hij gedood, maar komt hij weer tot leven!!

Later ontdekt Gosseyn dat hij een pion is in een kosmisch complot om Nul-A te vernietigen. Hij reist de hele melkweg door om uit te vinden wat de bedreiging is en komt erachter, dat Nul-A niet eens zo kwetsbaar is als het lijkt!

Boek is in zeer goede staat.

gew. 400gr