Overzicht van alle tweedehands boeken


De terugkeer van Merlijn

Deepak Chopra - De terugkeer van Merlijn
Auteur: Deepak Chopra
Tag:
Jaar: 2000
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Deepak Chopra - De terugkeer van Merlijn.

Eeuwenoud spiritueel bewustzijn ontwaakt in deze onvergetelijke, moderne Arthur vertelling.

In een regenachtig Engels industriestadje wordt de jonge politieagent Arthur McCallum ingezet op een bevreemdende moordzaak. Hij is nog maar amper aan zijn onderzoek begonnen, wanneer onvergetelijke figuren als Merlijn, Melchior, Lancelot en Guinevere ten tonele verschijnen. Al spoedig keren de wonderbaarlijke legendes en magische gebeurtenissen uit een ver verleden terug.

Nu de wereld ten onder dreigt te gaan aan de duivelse plannen van Mordred moet deze kwaadaardige zoon van Koning Arthur eens en voor altijd verslagen worden. Wanneer de magische krachten elkaar weer treffen, wordt een eeuwenoude cirkel gesloten...

Deepak Chopra verplaatst de epische strijd uit het verleden naar werkelijkheid van onze jaren. Zo komen de eeuwenoude wijsheden en sprookjesachtige vertellingen weer tot leven en krijgen een inspirerende en nieuwe betekenis.

De terugkeer van Merlijn is een fantastische, meeslepende vertelling, geïnspireerd op de eeuwenoude en onvergetelijke Arthurlegende. Het is een onvergetelijke roman in de traditie van James Redfiel en Marion Bradley, waarin de magische figuur Merlijn een mysterieuze wereld vol avontuur en betovering tot leven brengt.

Boek verkeert in nagenoeg nieuwstaat

gew.250/500gr.

Leef-tijd

Deepak Chopra - Leef-tijd
Auteur: Deepak Chopra
Tag:
Jaar: 2002
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Deepak Chopra - Leef-tijd

In Leef-tijd: een nieuwe kijk op ouder worden combineert Deepak Chopra zijn theorie van de 'intelligente cel' met recent onderzoek op het gebied van het verouderingsproces. Hij toont op toegankelijke wijze aan hoe de ,negatieve' gevolgen van het ouder worden kunnen worden voorkomen. Chopra gaat ervan uit dat het verouderingsproces ingrijpend kan worden beïnvloed door gebruik te maken van de invloed van ons denken en handelen op onze cellen. Zijn stelling is: naar een heldere geest in een gezond lichaam.

Zijn uitgangspunt is spiritueel, maar zijn uitdagende observaties zijn gegrondvest in de moderne wetenschap en zijn kennis van de grote geestelijke tradities. tiet paradigma dat Chopra op basis hiervan heeft ontwikkeld, is dat van de 'intelligente' cel. Dit houdt in dat het gehele lichaam een veld van bewustzijn is en dat de activiteit in de cellen direct wordt beïnvloed door ons denken en handelen

Leef-tijd bevat veel praktische aanwijzingen en oefeningen, om zelf Chopra's theorie in praktijk te brengen. Dit boek helpt de lezer een positievere en hoopvollere kijk op het ouder worden te ontwikkelen.

Boek is zo goed als nieuw

gew. 400gr