Esoterie


Mudra's Gezondheid in onze handen

Kim da Silva - Mudra's Gezondheid in onze handen
Auteur: Kim da Silva
Tag:
Jaar: 2003
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Kim da Silva - Mudra's Gezondheid in onze handen


Gezondheid in onze handen.

Op basis van oeroude inzichten van de oosterse geneeskunde heeft Kim da Silva een manier ontwikkeld om de zogeheten mudra's of vingerreflexzones in het dagelijks leven zinvol te gebruiken.
Het enige wat u nodig heeft zijn uw beide handen.

Met de vingerhoudingen kunnen we onszelf in evenwicht brengen en dat is een zeer effectief middel om onze gezondheid weer in eigen handen te nemen.


Boek is in goede staat


Gewicht 339gr.

De kracht van dieren geesten

David Carson - De kracht van dieren geesten
Auteur: David Carson
Tag:
Jaar: 2011
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

David Carson - De kracht van dieren geesten


Ontdek in dit boek hoe de genezende kracht van dieren uw leven kan transformeren. Spiritueel leraar David Carson legt uit hoe u het totemdier kunt vinden dat het best past bij uw spirituele behoeften en biedt u een reeks praktische oefeningen gebaseerd op meditatie, visualisatie en rituelen, om een dieper inzicht te verkrijgen in wat uw dierlijke gids u kan bieden.

- U maakt kennis met meer dan vijftig verschillende dieren, van de wijze uil tot de sluwe vos en van de altruïstische olifant tot de dappere leeuw.
- De rol die elk dier speelt in de mythologie en de volkswijsheid wordt uitvoerig belicht, evenals de karakteristieke aangeboren eigenschappen waarmee u uw voordeel kunt doen.
- Deze praktische en inspirerende gids is onmisbaar voor iedereen die is geïnteresseerd in datgene wat wij van dieren kunnen leren.


Boek is in goede staat.


Gewicht 575gr.

Handlezen

Peter West - Handlezen
Auteur: Peter West
Tag:
Jaar: 2002
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Peter West - Handlezen


Ontdek wat de lijnen, heuvels en vorm van je hand vertellen over je karakter en talenten.

Dit boek behandelt de theorie en praktijk van het handlezen. De heldere uitleg en duidelijke voorbeelden maken de theorie direct toepasbaar in de praktijk.

- Toont wat er in de palm van de hand besloten ligt.
- Wijst op toekomstige mogelijkheden.
- De heldere taal maakt handlezen ook voor de leek begrijpelijk.


Boek is in goede staat.


Gewicht 231gr.

Tovenaars een magische geschiedenis

Tim Dedopulos - Tovenaars een magische geschiedenis
Auteur: Tim Dedopulos
Tag:
Jaar: 2002
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Tim Dedopulos - Tovenaars een magische geschiedenis


Welkom in de fantastische wereld van de tovenaars - de mystieke wereld vol magie, zinsbegoocheling en mythologie, waar niets is wat het lijkt en niets lijkt wat het is...
Tovenaars zijn van alle tijden. De beroemdsten zijn waarschijnlijk Gandalf en Harry Potter, terwijl dit verzonnen figuren zijn. Maar er zijn ook magi├źrs die echt geleefd hebben, zoals dr. John Dee, of die we via mythen en legenden hebben leren kennen: Merlijn bijvoorbeeld. Daarmee werpt Tovenaars een uitgebreide en gedetailleerde blik op deze fascinerende individuen en hun geschiedenis.

Boek is zo goed als nieuw

gew.750gr

Beginselen van de esoterische filosofie

G. de Purucker - Beginselen van de esoterische filosofie
Auteur: G. de Purucker
Tag:
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

G. de Purucker - Beginselen van de esoterische filosofie

Hoewel H.P. Blavatsky's Geheime Leer in brede kring wordt gezien als de voornaamste theosofische bron, vinden veel mensen de inhoud ervan nogal overweldigend. Dit boek voorziet in de behoefte aan een duidelijke toelichting van HPB's meesterwerk.
Het bevat een reeks lezingen die in besloten kring werden gehouden. Na toelichting van de drie fundamentele grondstellingen waarop Blavatsky's boek is gebaseerd, geeft De Purucker commentaar op belangrijke passages uit dit werk.
Als de lezer de Beginselen heeft bestudeerd, beschikt hij over een allesomvattende schets van de ontstaansgeschiedenis van de kosmos en van de mens.

Boek verkeert in zeer goede staat.

verzending pakketpost

Emotionele intelligentie

Daniel Goleman - Emotionele intelligentie
Auteur: Daniel Goleman
Tag:
Jaar: 1998
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Daniel Goleman - Emotionele intelligentie

Alles wijst erop dat we kinderen het emotionele ABC moeten leren, de fundamentele vaardigheden van het hart. Vandaag de dag is het de neurowetenschap die ervoor pleit om de emoties serieus te nemen. Geestelijke mishandeling, drive-by shootings en posttraumatische stress zijn termen die in de afgelopen tien jaar zijn doorgedrongen tot het dagelijkse taalgebruik. Het wel of niet slagen in de maatschappij wordt vaak bepaald door de vaardigheden die emotionele intelligentie heten. Zelfbeheersing, geestdrift en doorzettingsvermogen en het vermogen om jezelf te motiveren. Dit boek laat zien dat je deze vaardigheden kinderen kunt bijbrengen. Een zeer gestructureerd en leerzaam boek, met name geschikt voor studenten en leerlingen psychologie, sociologie of pedagogiek. Door de paperbackuitgave niet zo handzaam; veelvuldig gebruik zal ten koste van de band gaan. Dani├źl Goleman is doctor in de psychologie geworden aan de universiteit van Harvard, was chefredacteur van Psychology Today en schrijft nu voor de New York Times over psychologie, gedrag en hersenonderzoek.

Boek verkeert in goede staat.

verzending pakketpost

Het complete droomwoordenboek

Pamela Ball - Het complete droomwoordenboek
Auteur: Pamela Ball
Tag:
Jaar: 2000
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Pamela Ball - Het complete droomwoordenboek

Het complete droomwoordenboek is niet alleen een woordenboek waarin duizenden dromen worden verklaard, maar ook een werkboek dat iedereen kan gebruiken om de fascinerende en geheimzinnige wereld van slaap en dromen te doorgronden. Een onmisbare gids die de lezers een helder inzicht in zichzelf verschaft en hen meer leert over hun eigen onderbewustzijn en creativiteit. Een perfect naslagwerk voor op ieder nachtkastje.

Boek is in zeer goede staat,

gew. 450gr

Zen - De zin van het zinloze

Bronnen der filosofie - Zen - De zin van het zinloze
Auteur: Bronnen der filosofie
Tag:
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Zen - De zin van het zinloze

Bronnen der filosofie

Deze bescheiden uitgave is een mooi uitgegeven boekje vol illustraties (in kleur), die een toelichting vormen op de geest van Zen. De tekst blijft aan de oppervlakte. Er worden vagelijk enkele historische gegevens verstrekt en het overige blijft steken in aanduidingen van wat de bedoeling van Zen is. Dit is echt een kleinood om al bladerend de afbeeldingen te bezien. Er is een korte literatuurlijst aan toegevoegd.

Boek is zo goed als nieuw

gew.155gr.

Tao - Weldoen door niet doen

Bronnen der filosofie - Tao - Weldoen door niet doen
Auteur: Bronnen der filosofie
Tag:
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Tao - Weldoen door niet doen

Bronnen der filosofie

Een anonieme samensteller, annex Oosterse kunstliefhebber heeft dit cadeauboekje mooi geïllustreerd, maar het resultaat is niet meer dan een allerbeknoptst handleidinkje, dat de Universele Weg van Tao niet echt inzichtelijk kan inleiden bij serieuzere spirituele zoekers. Men leest iets over de taoïstische geschiedenis, iets over Lao Tse, ietsje over het oproepen van tegenkrachten door wilsgebonden handelen en doelbewust ingrijpen. Maar ach, 'de Man van Roeping onderwijst zonder woorden, hij brengt voort en toch bezit hij niets.'

Boek is zo goed als nieuw

gew.155gr.

De terugkeer van Merlijn

Deepak Chopra - De terugkeer van Merlijn
Auteur: Deepak Chopra
Tag:
Jaar: 2000
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Deepak Chopra - De terugkeer van Merlijn.

Eeuwenoud spiritueel bewustzijn ontwaakt in deze onvergetelijke, moderne Arthur vertelling.

In een regenachtig Engels industriestadje wordt de jonge politieagent Arthur McCallum ingezet op een bevreemdende moordzaak. Hij is nog maar amper aan zijn onderzoek begonnen, wanneer onvergetelijke figuren als Merlijn, Melchior, Lancelot en Guinevere ten tonele verschijnen. Al spoedig keren de wonderbaarlijke legendes en magische gebeurtenissen uit een ver verleden terug.

Nu de wereld ten onder dreigt te gaan aan de duivelse plannen van Mordred moet deze kwaadaardige zoon van Koning Arthur eens en voor altijd verslagen worden. Wanneer de magische krachten elkaar weer treffen, wordt een eeuwenoude cirkel gesloten...

Deepak Chopra verplaatst de epische strijd uit het verleden naar werkelijkheid van onze jaren. Zo komen de eeuwenoude wijsheden en sprookjesachtige vertellingen weer tot leven en krijgen een inspirerende en nieuwe betekenis.

De terugkeer van Merlijn is een fantastische, meeslepende vertelling, geïnspireerd op de eeuwenoude en onvergetelijke Arthurlegende. Het is een onvergetelijke roman in de traditie van James Redfiel en Marion Bradley, waarin de magische figuur Merlijn een mysterieuze wereld vol avontuur en betovering tot leven brengt.

Boek verkeert in nagenoeg nieuwstaat

gew.250/500gr.