Esoterie, pagina 5


Het Hynek Ufo rapport

J. Allen Hynek - Het Hynek Ufo rapport
Auteur: J. Allen Hynek
Tag:
Jaar: 1979
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

De meest onthullende feiten uit het officiële Amerikaanse onderzoek naar het bestaan van UFO's (Project Blue Book). Door dr. J. Allen Hynek. Met een voorwoord van Chriet Titulaer

Boek verkeert in goede staat.

gew.250/500gr.

Test uw IQ

Diversen - Test uw IQ
Auteur: Diversen
Tag:
Jaar: 2003
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Test uw IQ met uitgebreide tests en oefeningen.
Het boek bevat een doeltreffend programma voor intelligentietraining om uw IQ te verbeteren. Voorts kunt u met dit boek uw geheugen, waarnemingssnelheid, praktische intelligentie en algemene ontwikkeling testen.

Boek is nieuw

Gew.100/250gr.

KRSNA deel 2

A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada - KRSNA deel 2
Auteur: A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada
Tag:
Jaar: 1981
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Het Krsna-boek, vertaald en van commentaar voorzien door sri Srimad A.C.
Bhaktivedanta Swami Prabhupad, geeft een gedetailleerde beschrijving
van het leven en de activiteiten van Sri Krsna, en voert ons mee naar
het hart van de oudste en meest spirituele cultuur van de mensheid.

Boek is in nieuwstaat

Toegang tot Atlantis

Andrew Collins - Toegang tot Atlantis
Auteur: Andrew Collins
Tag:
Jaar: 2001
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

De Engelse auteur, eerder schrijver van o.m. een Egyptologisch werk, vergelijkt talloze antieke geschriften (Plato, Marcellus, Plinius, Sebosta) en modern oceanografisch, geologisch en taalkundig onderzoek. Hij komt dan omstandig maar geloofwaardig tot de conclusie dat Cuba het oude, rode eiland is, waarnaar de mythe verwijst. Hispaniola en Puerto Rico zouden ook tot de Atlantis archipel behoord hebben. Collins gaat diep in op de veroveringen van Midden- en Latijns-Amerika, maar stelt vast dat al veel eerder, zeker 3000 jaar v.C., Fenicische en later Carthaagse zeevaarders de transoceanische route kenden. Om hun afzetmarkt en hun profijtelijke handel, o.a. in tabak en cocaïne (beide in Egyptische mummies teruggevonden) te beschermen hielden zij zorgvuldig hun kompaskunsten en het besef van de aarde als een bol geheim. Meestal voeren ze met zwarte, Afrikaanse bemanningen. Vaak werden deze bebaarde mannen in mantels, zeilend vanuit het oosten vereerd om hun wetenschappelijke kennis uit de oude wereld en zo dynastieke stamvaders in de nieuwe wereld. De zondvloed moet te wijten zijn geweest aan het effect van de inslag van een of twee grote kometen ten noorden van Puerto Rico. Met afzonderlijk fotokatern (zwart-wit), uitgebreide bibliografie en register. Omslag met zuilenruine.

Boek verkeert in goede staat