Overzicht van alle tweedehands boeken


Abba - On speaking terms

Frederick Tonnon en Marisa Garau - Abba - On speaking terms
Auteur: Frederick Tonnon en Marisa Garau
Tag:
Jaar: 2002
Bindwijze: Special
Omschrijving:

Frederick Tonnon en Marisa Garau - Abba - On speaking terms

Over ABBA is al veel geschreven. Maar vreemd genoeg heeft tot nu toe niemand de mensen gesproken die direct betrokken waren bij het succes en het uiteenvallen van ABBA. In 'ABBA - on speaking terms' horen we eindelijk hun verhalen.
Na ontmoetingen met Agnetha, Benny en Frida door de jaren heen, en een recent interview met Bjorn, zaten de auteurs Frederic Tonnon en Marisa Garau op het juiste spoor. Dankzij de hulp van Marie Ledin-Anderson, dochter van ABBA's manager, wisten ze vele, praktisch onvindbare mensen die met ABBA hebben gewerkt, te achterhalen.
Maar hoe vergaat het Agnetha, Benny, Bjorn en Frida tegenwoordig? Nadat haar solocarriëre beëindigd was, heeft Frida zich toegelegd op sociale projecten. En het laatste nieuws is dat ze een duet heeft opgenomen met de operazangeres Filippa Giordano. Benny is nog steeds actief als componist. Benny en Bjorn vieren samen successen met de hitmusical 'Mamma Mia!' die in 2003 in Nederland door Joop van den Ende op de planken wordt gebracht. De grootste verrassing in dit boek komt echter van Agnetha. Na een jarenlange stilte zal zij haar rentree maken met een nieuw album.
Vragen als: hoe is het begonnen? Waar ging het mis? Waarom kwamen ze nooit meer bij elkaar? Hoe waren de onderlinge verhoudingen? De antwoorden zijn allemaal te lezen in: ABBA - On Speaking Terms

Boek verkeert in nieuwstaat.

gew.500/2000gr.