Overzicht van alle tweedehands boeken


Jamie's dinners

Jamie Oliver - Jamie's dinners
Auteur: Jamie Oliver
Tag:
Jaar: 2004
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Jamie Oliver - Jamie's dinners

Eerst was hij de helpende hand in duizenden keukens, daarna hielp hij kansarme jongeren aan een nieuwe toekomst. Nu heeft hij zijn eigen gezin aan tafel, en daarmee alle gezinnen van het land. it's dinnertime!
Twee jaar wachten wordt eindelijk beloond, en hoe... Jamie Oliver komt met Jamie's dinners terug met een toptitel boordevol heerlijke gerechten, die zoals altijd makkelijk en steeds weer verrassend zijn. Geïnspireerd door het dagelijkse familiediner ging Jamie op zoek naar eenvoudig te maken, betaalbare en gezonde gerechten. Dat leidde tot een grote verzameling heerlijke recepten uitgegeven in het Naked Chef-formaat, makkelijk in gebruik en onmisbaar in iedere keuken!

Boek is in goede staat, maar heeft wel geschreven tekst op een schutblad

gew.980gr

Jamie in 30 minuten - dvdbox

Jamie Oliver - Jamie in 30 minuten - dvdbox
Auteur: Jamie Oliver
Tag:
Jaar: 2015
Bindwijze: Special
Omschrijving:

Jamie Oliver - Jamie in 30 minuten

Jamie in 30 minuten is een unieke serie waarin Jamie Oliver ons laat kennismaken met een revolutionaire manier van koken. De altijd beweeglijke en druk pratende chef laat zien hoe je een complete maaltijd maakt in de tijd die je normaal nodig hebt voor één gang. Het is niet te geloven wat er allemaal kan in maar 30 minuten! Het mooie is dat er geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit. De tijdwinst zit 'm in een goede organisatie, een snelle manier van werken en slimme trucjes om de meest overheerlijke gerechten in een mum van tijd op tafel te toveren. De maaltijden zijn zorgvuldig voorbereid, dus we komen in elke aflevering direct ter zake: lekker koken op hoge snelheid. Jamie heeft complete menu's samengesteld, waarvan de gangen perfect bij elkaar passen. Het wordt allemaal gepresenteerd op een heel toegankelijke manier. Zijn handelsmerk. Deze manier van koken is erop gericht elke minuut optimaal te benutten, plezier te hebben en je keuken eindelijk weer eens echt goed te gebruiken. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, vind je het niet alleen geweldig maar wil je ook nooit meer anders. Schitterende close-ups van de prachtige maaltijden maken deze serie tot een visuele traktatie voor de kijker - en een bron van nieuwe inspiratie voor iedereen die van koken houdt.

Dvd-box met 5 dvd's nieuw in cellufaanverpakking

gew. 200gr