Overzicht van alle tweedehands boeken


De kinderen van Prospero 3 - Heksenkoningin

Jan Siegel - De kinderen van Prospero 3 - Heksenkoningin
Auteur: Jan Siegel
Tag:
Jaar: 2002
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Jan Siegel - De kinderen van Prospero 3 - Heksenkoningin

Het rijk der mythen en magie en onze realiteit vloeien samen: in kelders vol rokerige schaduwen wordt gedanst op primitieve ritmes, gezichtsloze motorrijders patrouilleren als slechte ridders, advertentiecampagnes zitten vol oeroude symbolen, en computers vallen ten prooi aan ongeprogrammeerde boodschappen.

Na vele eeuwen heeft de heksenkoningin een weg teruggevonden naar onze wereld. Deze Morgus is herboren uit de rivier des doods, jonger, machtiger en gevaarlijker dan ooit. Maar haar diepste wezen is onveranderd amoreel, hongerig naar macht en eindeloos wraakzuchtig. Kan haar oude leerling Fern haar aan? Fern weet als geen ander dat magie een prijs heeft...

Boek verkeert in goede staat.

gew.500gr

De kinderen van Prospero

Jan Siegel - De kinderen van Prospero
Auteur: Jan Siegel
Tag:
Jaar: 2000
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Jan Siegel - De kinderen van Prospero

Een mysterieus landhuis in de moeren van Yorkshire wacht op de zestienjarige Fern en haar broer Will Capel. Het heeft al lang gewacht en geeft zijn geheimen niet gemakkelijk prijs. Buiten, in de moeren, kijkt een steen uit op het huis, maar niet altijd op dezelfde plaats. Binnen bevindt zich een sinister beeld dat soms kwaadaardig gloeit. 's Nachts proberen vreemde dieren binnen te komen. En een van de gasten is gevaarlijker dan ze lijkt. Want het huis verbergt een oeroude talisman, een voorwerp dat de tijd kan vervormen, beschavingen vernietigen, misschien zelfs de dood overwinnen. Meedogenloze machten dorsten er al eeuwen naar. Terwijl de magie hun leven binnenstroomt moeten Fern en Will besluiten wie en wat te geloven.

Boek verkeert in goede staat.

gew.500gr