Overzicht van alle tweedehands boeken


Maak kennis met de koningin van de suspense

Karin Slaughter - Maak kennis met de koningin van de suspense
Auteur: Karin Slaughter
Tag:
Jaar: 2005
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Karin Slaughter - Maak kennis met de koningin van de suspense

bevat:

Interview: Stemmen in het hoofd
Verhaal: ONMISBARE VROUWEN
Verhaal: AAN DE GROND GENAGELD
Verhaal: DE ZEGEN VAN HET GEBROKEN ZIJN
Voorpublicatie: TROUWELOOS
Bibliografie
Kortingsbonnen

Boek verkeert in goede staat

gew. 150gr

Onbegrepen

Karin Slaughter - Onbegrepen
Auteur: Karin Slaughter
Tag:
Jaar: 2008
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Karin Slaughter - Onbegrepen

Onbegrepen is een uitgave van de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek ter gelegenheid van Juni-Maand van het Spannende Boek 2008.

Het leven gaat aan Martin voorbij. Hij werkt als hoofdboekhouder bij Southern Toiletbenodigden en woont nog bij zijn moeder. Hij zoekt zijn toevlucht in zijn enige echte passie: het lezen van misdaadromans. Hier gaat hij zo in op dat hij geen oog heeft voor de misdaden die in zijn omgeving worden gepleegd.

Maar wanneer een collega op brute wijze wordt vermoord, treedt Martin ongewild op de voorgrond. Als er nog een dode valt, wordt echter duidelijk dat Martin door de politie als hoofdverdachte wordt gezien...

Boek is in nieuwstaat.

Gew.50/100gr.

Nachtschade-Zoenoffer 1 Boek - 2 Verhalen

Karin Slaughter - Nachtschade-Zoenoffer 1 Boek - 2 Verhalen
Auteur: Karin Slaughter
Tag:
Jaar: 2011
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Karin Slaughter - Nachtschade - Zoenoffer.

2 VERHALEN IN 1 BOEK

Nachtschade

In het slaapstadje Grant County wordt een jonge lerares verkracht en vermoord.De vrouw wordt gevonden door Sara Linton, de plaatselijke kinderarts en lijkschouwer. Samen met politiecommissaris Jeffrey Tolliver, haar grote liefde van vroeger met wie ze op gespannen voet staat, probeert Sara hetmysterie van demoord op te lossen.

Zoenoffer.

De dertienjarige Jenny laat zich moedwillig neerschieten door politiecommissaris Jeffrey Tolliver. Bij de lijkschouwing doet Sara Linton een schokkende ontdekking die wijst in de richting vanmisbruik. Sara werkt in het onderzoek samen met rechercheur Lena Adams, maar is zij wel tegen de spanningen opgewassen? Als de ontknoping nabij is, slaat het noodlot opnieuw toe.

Boek is zo goed als nieuw

verzendkosten extra - pakketpost

Nachtschade - 40e

Karin Slaughter - Nachtschade - 40e
Auteur: Karin Slaughter
Tag:
Jaar: 2011
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Karin Slaughter - NAchtschade - 40e

In Grand County, een stadje in Georgia, ontstaat grote deining als een jonge lerares wordt verkracht en vermoord. Het slachtoffer wordt gevonden door Sara Linton, de plaatselijke kinderarts en lijkschouwer. Haar ex-echtgenoot Jeffrey Tolliver, hoofd van politie, leidt de zaak. De twee moeten ondanks hun verstoorde relatie samenwerken om het mysterie van de moord op te lossen. En dan is er ook nog de zus van het slachtoffer, Lena, die als rechercheur op eigen houtje naspeuringen verricht.
Tijdens het onderzoek lopen de onderlinge spanningen steeds hoger op. Sara draagt een geheim uit het verleden met zich mee dat licht op de zaak zou kunnen werpen, maar zwijgt als het graf. Intussen lijkt Lena zich te vergalopperen aan het onderzoek. Dan dient het volgende slachtoffer zich aan.

boek verkeert in goede staat

pakketpost