Motor


Harley Davidson

Jim Lensveld - Harley Davidson
Auteur: Jim Lensveld
Tag:
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Harley Davidson is zonder twijfel het populairste motormerk ter wereld. Mede door het leveren van grote aantallen motorfietsen aan het Amerikaanse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog, werd het bedrijf wereldberoemd.

Harley-Davidson is thans de enige overgebleven grote Amerikaanse motorfietsenfabrikant. Het bedrijf uit Wisconsin kent wereldwijd een grote schare fanatieke fans. Veel ontwerpen van Harley Davidson zijn regelrechte iconen en zijn onlosmakelijk verbonden met de Amerikaanse cultuur en identiteit.

Boek verkeert in nieuwstaat.

gew.900gr

Classic American motorcycles

Tod Rafferty - Classic American motorcycles
Auteur: Tod Rafferty
Tag:
Jaar: 2002
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Aan het begin van de vorige eeuw, werd een gehele nieuwe vorm van vervoer beschikbaar voor de grote massa. Veel van deze motorenfietsen van de afgelopen 100 jaar zijn klassiekers geworden, van Harley-Davidsons en Indian's uit de Verenigde Staten. De Triumphs en Nortons uit Groot-Brittanni, de Moto Guzzi en Ducati's uit Itali, de Kawasaki en Honda's uit japan, en nog veel meer. Deze geillustreerde gids bied de liefhebber 200 prachtige motoren, alfabetisch gerangschikt per merk. De nadruk ligt op de motoren van de jaren 1950 en 1960, en elke motorfiets is beschreven met een korte geschiedenis en volledige specificaties, met een mooie kleurenfoto of een speciaal ingekleurde plaat.

Boek verkeert in zeer goede staat.

Verzendkosten extra - 640gr - Verzending als pakket of evt. opengeslagen