Overzicht van alle tweedehands boeken


Wat te doen als iemand sterft - dwarsligger

Nicci French - Wat te doen als iemand sterft - dwarsligger
Auteur: Nicci French
Tag:
Jaar: 2008
Bindwijze: Special
Omschrijving:

Nicci french - wat te doen als iemand sterft - dwarsligger

Wat is het je waard om de waarheid te kennen? Ellies leven neemt een dramatische wending als haar grote liefde greg omkomt bij een auto-ongeluk. Een vrouw die bij hem in de auto zat, heeft het ongeluk evenmin overleefd. Zij wordt geïdentificeerd als milena livingstone, maar voor ellie en haar omgeving is zij een onbekende. Alles wijst er echter op dat greg en milena een verhouding hadden. Hoe moet je verder als je erachter komt dat je de liefde van je leven niet echt blijkt te kennen? Als zelfs je intuïtie niet klopt - ellie wil de waarheid weten - wie was milena en wat is er op die noodlottige dag precies gebeurd? Haar zoektocht wordt een obsessie en hoe dichter ellie bij de schokkende feiten komt, hoe minder mensen haar geloven, en hoe dringender de vraag wordt wat het waard is de waarheid te kennen. Wat te doen als iemand sterft gaat over loyaliteit, vriendschap en vertrouwen, over moed en over de noodzaak van het achterhalen van de waarheid - hoe pijnlijk die ook is - om te kunnen loslaten. Achter de naam nicci french gaat het britse schrijversechtpaar nicci gerrard en sean french schuil. Dit wereldberoemde duo schreef in totaal elf thrillers en twee korte verhalen. Met hun boeken beheersen zij al jaren de bestsellerlijsten. In totaal werden in ons land meer dan 4,5 miljoen exemplaren verkocht. Over de dwarsligger® de dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat 12 bij 8 centimeter en lichte gewicht gemiddeld nog geen 145 gram is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.

Boek is in nieuwstaat.

Verzendkosten extra - gew.120gr

Verlies HC

Nicci French - Verlies HC
Auteur: Nicci French
Tag:
Jaar: 2012
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Nicci french - Verlies HC

Verlies is het intrigerende verhaal over een echtpaar dat hun vijfjarige zoon verliest bij een ongeluk. Vader, moeder en hun tienjarig zoontje hebben ieder zo hun eigen manier om het verlies te verwerken. Maar al gauw blijkt dat er binnen het gezin over en weer verdenkingen zijn.

Een spannend kort verhaal over families, hun geheimen en het niet willen herkennen van de waarheid.

Boek is in nieuwstaat.

gew.140gr

De mensen die weggingen

Nicci French - De mensen die weggingen
Auteur: Nicci French
Tag:
Jaar: 2005
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Nicci french - De mensen die weggingen HC

In De mensen die weggingen ontmoeten we Joey, een meisje van acht, dat ons meeneemt in haar fantasierijke belevingswereld. Ze laat ons kennismaken met haar familie en hun bezigheden: haar vader die veel tijd in zijn schuurtje doorbrengt, haar moeder die het grootste deel van de tijd ziek op bed ligt, haar oudere broer die er bijna nooit is, haar zus die stiekem rookt en zich vaak in haar slaapkamer terugtrekt en natuurlijk haar kat Pippin die haar de meeste tijd gezelschap houdt.

Het begint erop te lijken dat steeds meer mensen uit Joey's omgeving weggaan zonder gedag te zeggen. Op haar eigen kinderlijke wijze probeert ze daarmee om te gaan. Totdat op een dag zelfs haar zus verdwijnt zonder afscheid te nemen.

Boekje verkeert in goede staat.

gew.75gr.

Het veilige huis

Nicci French - Het veilige huis
Auteur: Nicci French
Tag:
Jaar: 2000
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Een brute moordaanslag in een huis in een rustige, rijke buurt van een Engels provinciestadje resulteert in twee doden. Het derde slachtoffer blijft in leven: een tienermeisje met een doorgesneden keel wordt door de politie in veiligheid gebracht. Op zoek naar een veilig huis voor deze enige getuige wendt de politie zich tot dr. Samantha Laschen, die bekendstaat om haar baanbrekend werk bij de behandeling van posttraumatische stress-stoornissen.
Sam Laschen denkt dat ze als bekwaam arts en liefhebbende vriendin de jonge, beschadigde vrouw wel kan beschermen en verzorgen. Maar wat begint als een gunst en een psychiatrisch experiment, eindigt in een vlucht om haar eigen geestelijke gezondheid te bewaren, de waarheid boven tafel te krijgen en alles wat haar dierbaar is in leven te houden.

Boek verkeert in goede staat.

gew.250/500gr.