Overzicht van alle tweedehands boeken


Een gok om drie werelden

Poul Anderson - Een gok om drie werelden
Auteur: Poul Anderson
Tag:
Jaar: 1981
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Poul Anderson - Een gok om drie werelden

Een muitend Aards oorlogsruimteschip, voorzien van de allermodernste vernietigingswapens, terroriseert zowel de Aarde als de gekoloniseerde planeet Ganymedes.

Ruimtepiloot Mark Frazer lijkt ondanks zijn ervaring geen partij voor deze machtige tegenstander. Toch stort hij zich fel en verbeten in een schijnbaar uitzichtloos guerrillagevecht tegen onderdrukking en machtswellust. Nauwelijks is hij de strijd met de overmachtige vijand aangegaan of er komt een noodkreet van het verre Jupiter. Daar roept zijn intelligente, centaur-achtige vriend Theor zijn hulp in om een invasie van gruwelijke wezens het hoofd te bieden.

Deze dubbele taak is één man te veel en de strijd lijkt bij voorbaat op beide fronten verloren. Langzaam en met beklemmende zekerheid dringt het tot Mark Frazer door dat het lot van drie werelden in zijn handen ligt. En hij aarzelt wanneer hij beseft dat alleen een snelle, roekeloze zelfmoordactie de problemen op kan lossen. Maar zijn aarzeling is van korte duur. Hij besluit de gok te wagen, een gok om drie werelden...
Boek is in zeer goede staat.

gew.200gr.