Overzicht van alle tweedehands boeken, pagina 166


Pas op, Swiebertje - 12e druk

J.H.Uit den Bogaard - Pas op, Swiebertje - 12e druk
Auteur: J.H.Uit den Bogaard
Tag:
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Geïllustreerd door Gerard van Straaten

12e druk

leder die de titel leest, weet al meteen waarover het in dit boekje zal gaan en voor wie Swiebertje vooral zal moeten oppassen. Nee, niet voor de burgemeester of voor Saartje, de dikke huishoudster, maar... voor Bromsnor de veldwachter.....Meer vertellen we er niet van

Boek verkeert in goede staat

verzendkosten 2.16

Leesgoed

Diversen - Leesgoed
Auteur: Diversen
Tag:
Jaar: 1980
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Boek verkeert in goede staat.

Verpakkings/verzendkosten 3.25

Leesgoed, bloemlezing uit Nederlandse kinderboeken, verhalen en versjes uit de periode 1945-1980, met bijdragen van o.a Biegel, Hoekstra, Dragt, Schmidt, Campert, Andreus, Dulieu, Kuijer, Wilmink, Dros, Toonder, Terlouw, Smulders e.v

Handwerken met kralen, steentjes en parels

Marianne Stradal - Handwerken met kralen, steentjes en parels
Auteur: Marianne Stradal
Tag:
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Dit boek is een rijke bron voor de handwerkster die wil werken met kralen, steentjes en parels. Hier wordt met veel praktische voorbeelden, met nauwkeurige en deskundige adviezen, door de schrijfster –handwerkexpert, bekend van de Duitse televisie en radio-getoond, welke mooie modieuze dingen met behulp van kralen, steentjes en parels en pailletten door uzelf zijn te maken.

Boek verkeert in goede staat

gew.120gr

Libelle Vogelalbum

Marjolein Bastin - Frans Buissink - Libelle Vogelalbum
Omschrijving:

Uitleg over het leven en gedrag van een aantal in Nederland voorkomende vogels, voorzien van veel gekleurde en zwart-witte tekeningen. De plaatjes zijn netjes ingeplakt.

Boek verkeert in zeer goede staat

gew.630gr

Suske en Wiske - 169 - De amoureuze amazone

Willy vandersteen - Suske en Wiske - 169 - De amoureuze amazone
Auteur: Willy vandersteen
Tag:
Jaar: 1993
Bindwijze: Special
Omschrijving:

Boek verkeert in zeer goede staat, echter heeft etiketspoor op voorblad.

KRSNA deel 2

A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada - KRSNA deel 2
Auteur: A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada
Tag:
Jaar: 1981
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Het Krsna-boek, vertaald en van commentaar voorzien door sri Srimad A.C.
Bhaktivedanta Swami Prabhupad, geeft een gedetailleerde beschrijving
van het leven en de activiteiten van Sri Krsna, en voert ons mee naar
het hart van de oudste en meest spirituele cultuur van de mensheid.

Boek is in nieuwstaat

Toegang tot Atlantis

Andrew Collins - Toegang tot Atlantis
Auteur: Andrew Collins
Tag:
Jaar: 2001
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

De Engelse auteur, eerder schrijver van o.m. een Egyptologisch werk, vergelijkt talloze antieke geschriften (Plato, Marcellus, Plinius, Sebosta) en modern oceanografisch, geologisch en taalkundig onderzoek. Hij komt dan omstandig maar geloofwaardig tot de conclusie dat Cuba het oude, rode eiland is, waarnaar de mythe verwijst. Hispaniola en Puerto Rico zouden ook tot de Atlantis archipel behoord hebben. Collins gaat diep in op de veroveringen van Midden- en Latijns-Amerika, maar stelt vast dat al veel eerder, zeker 3000 jaar v.C., Fenicische en later Carthaagse zeevaarders de transoceanische route kenden. Om hun afzetmarkt en hun profijtelijke handel, o.a. in tabak en cocaïne (beide in Egyptische mummies teruggevonden) te beschermen hielden zij zorgvuldig hun kompaskunsten en het besef van de aarde als een bol geheim. Meestal voeren ze met zwarte, Afrikaanse bemanningen. Vaak werden deze bebaarde mannen in mantels, zeilend vanuit het oosten vereerd om hun wetenschappelijke kennis uit de oude wereld en zo dynastieke stamvaders in de nieuwe wereld. De zondvloed moet te wijten zijn geweest aan het effect van de inslag van een of twee grote kometen ten noorden van Puerto Rico. Met afzonderlijk fotokatern (zwart-wit), uitgebreide bibliografie en register. Omslag met zuilenruine.

Boek verkeert in goede staat

Afke's tiental

N. van Hichtum - Afke's tiental
Auteur: N. van Hichtum
Tag:
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Afke's Tiental is een jeugdboek dat is geschreven door Nienke van Hichtum (pseudoniem van Sjoukje Maria Diderika Troelstra-Bokma de Boer, 1860-1939). De illustraties zijn gemaakt door Cornelis Jetses en Johan Herman Isings. Het boek werd voor het eerst uitgegeven in 1903.

Afke's tiental is gebaseerd op het leven van Harmke Feenstra-Tuinstra uit het dorp Warga. Haar dochter was dienstmeisje bij Nienke van Hichtum. Het is het verhaal over een arm gezin met tien kleine kinderen, dat aan het einde van de 19e eeuw op het Friese platteland leefde. Door de zorgzaamheid van moeder Afke werd het een gelukkig gezin, waarin men heel veel voor elkaar over had.

19e druk compleet met stofomslag, boek is in goede staat, de omslag heeft wat gebruikssporen