avontuur en actie, pagina 2


Licht de Titanic - zb 2513

Clive Cussler - Licht de Titanic - zb 2513
Auteur: Clive Cussler
Tag:
Jaar: 2009
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Clive Cussler - Licht de Titanic - zb 2513

In het voorjaar van 1912 maakte het gigantische Britse passagiersschip Titanic zijn eerste reis. Op de Atlantische Oceaan, ver uit de kust van Newfoundland, stootte het op een ijsberg en verging - een legendarische ondergang, herhaaldelijk verfilmd, talloze malen beschreven en tot op de dag van vandaag omgeven met onopgeloste mysteries. Had het schip in zijn kluizen een enorme schat aan het zeldzame, kostbare byzanium?
1987. De Amerikaanse regering, die het byzanium nodig heeft voor haar defensie, maakt plannen om het schip te lichten, hetgeen niet alleen grote technische problemen geeft, maar ook leidt tot geheimzinnige activiteiten bij de Russische geheime dienst, die de berging wil saboteren en het byzanium in handen probeert te krijgen.

Boek verkeert in bijna nieuwstaat

Gew.250/500gr.

Inferno op zee

Clive Cussler - Inferno op zee
Auteur: Clive Cussler
Tag:
Jaar: 2002
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Clive Cussler - Inferno op zee

Juli 2003. Tijdens de eerste reis van het luxe cruiseschip Emerald
Dolphin breekt er plotseling brand uit. Spoedig daarna zinkt het schip. Wat is de oorzaak van deze
verschrikkelijke ramp? Waarom is het alarm niet afgegaan? Wat is het verband tussen de schip-breuk
en het gegeven dat het schip was voorzien van hyper moderne, nieuwe motoren?

Dirk Pitt, de moedige leider van NUMA (National Underwater & Marine Agency) racet naar de plek des
onheils om de passagiers te redden. Maar hij heeft nog geen idee van de bizarre gebeurtenissen die
hem dreigen te overspoelen.
Voordat Dirk Pitt het weet wordt hij geconfronteerd met een reeks
buitengewone monsters, zowel menselijke als mechanische, moderne monsters en uit vroeger tijden. Hij
zal een gebied betre-den dat voordien alleen bekend was uit de legenden. Hoewel er vele levens
verloren zullen gaan, zullen er ook vele gered worden, maar na dit zenuwslopende avontuur zal Dirk
Pitt nooit meer dezelfde zijn.

Inferno op zee zit vol verbijsterende suspense en spectaculaire actie.
Met deze adembenemende thriller bewijst Clive Cussler opnieuw dat hij tot de grote vertellers van nu behoort.

Boek verkeert in bijna nieuwe staat.

pakketpost of evt. opengeslagen 500/2000gr

Stormvloed

Clive Cussler - Stormvloed
Auteur: Clive Cussler
Tag:
Jaar: 2000
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Clive Cussler - Stormvloed

Hard toe aan een paar dagen rust, neemt Dirk Pitt zijn intrek in een huisje aan het Orion-meer in de staat Washington. Maar wat een ontspannende vakantie had moeten worden, verandert binnen één dag in een levensgevaarlijk avontuur. Pitt ontdekt dat het gebied rond het meer in handen is van de schatrijke zakenman Qin Shang, die voor veel geld Chinese immigranten naar Amerika en Europa smokkelt. Als Pitt een kijkje onder water neemt, stuit hij op honderden lijken en redt hij een groepje ontredderde immigranten ternauwernood van de verdrinkingsdood.

Onder hen bevindt zich geheim agente Julia Lee, die net als Pitt meer te weten wil komen over Qin Shang. Hun zoektocht leidt naar Louisiana, waar Qin Shang midden op een verlaten vlakte een gigantische haven laat bouwen. Waarom heeft hij deze onwaarschijnlijke lokatie gekozen?
Pitt ontdekt samen met Jalia een duivels plan, maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Een bloedstollende confrontatie met de machtige en nietsontziende scheepsmagnaat blijft dan ook niet uit...

Boek verkeert in goede staat.

pakketpost of evt. opengeslagen - gew.610gr

De schat van Khan

Clive Cussler - De schat van Khan
Auteur: Clive Cussler
Tag:
Jaar: 2006
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Clive Cussler - De schat van Khan

Dzjengis Khan - de grootste veroveraar aller tijden, die over een rijk heerste dat zich uitstrekte van de Stille Oceaan tot aan de Kaspische Zee. Zijn graftombe is altijd een mysterie is gebleven. Tot vandaag.
Als Dirk Pitt bijna om het leven komt bij het redden van een olie-exploratieteam dat op het Russische Baikalmeer door een gigantische golf in de problemen komt, lijkt dat een gril van de natuur. Maar als de leden van dat team worden ontvoerd en Pitts onderzoeksvaartuig bijna tot zinken wordt gebracht, wordt duidelijk dat er iets sinisters aan de hand is. Het spoor leidt naar een mysterieuze mogol die geheime deals sluit voor het leveren van olie aan de Chinezen. De Mongoliër wil het rijk van Dzjengis Khan in zijn oude luister herstellen. Zal hij zijn droom kunnen realiseren?

Boek is in nieuwstaat

pakketpost of evt. opengeslagen - gew.500/2000gr.

Vixen 03

Clive Cussler - Vixen 03
Auteur: Clive Cussler
Tag:
Jaar: 2002
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Clive Cussler - Vixen 03

De Vixen 03 was opgestegen, had koers gezet richting de Stille Oceaan en was sindsdien niet meer gesignaleerd. Er werd aangenomen dat het toestel ergens boven de oceaan was neergestort. In werkelijkheid was de Vixen 03 verongelukt boven Colorado en door het ijs van een bevroren meer gezakt. Haar lading was uiterst geheim en dodelijk: diverse dozen met een zeer giftige stof.

zwarte beertjes 2530

Boek verkeert in goede staat

Gew.100/250gr.

Trojaanse Odyssee

Clive Cussler - Trojaanse Odyssee
Auteur: Clive Cussler
Tag:
Jaar: 2005
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Clive Cussler - Trojaanse Odyssee

Een mysterieus complot met huiveringwekkende gevolgen...
Dirk Pitt heeft zojuist tot zijn schrik ontdekt dat hij twee volwassen kinderen heeft. Ze werken voor het onderwaterstation van de NUMA, voor de kust van Nicaragua.
Als zijn dochter, een zeebioloog, en zijn zoon Dirk jr, een scheepswerktuigkundige, de oorsprong van een bruine smurrie die de oceaan teistert proberen vast te stellen, worden ze bedreigd door een woeste storm. Die koerst niet alleen hun kant uit, maar is ook op weg naar een luxueus drijvend hotel.
Met de rest van de NUMA-ploeg storten Pitt en Al Giordino zich op een wanhopige reddingspoging. Maar wat ze in het kielzog van de storm aantreffen doet het natuurgeweld verbleken. Want in het Caribisch gebied is blijkbaar een maar al te menselijk kwaad aan het werk...

Boek verkeert in redelijk goede staat. gebruikssporen.

gew.500/2000gr.

Witte dood

Clive Cussler - Witte dood
Auteur: Clive Cussler
Tag:
Jaar: 2005
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Clive Cussler - Witte dood

Kurt Austin is de leider van de Speciale Eenheid van de NUMA (Nationale Underwater & Marine Agency). Een confrontatie tussen een radicale milieugroepering en een Deense kruiser dwingt Austin en zijn collega Joe Zavala ertoe een schip vol in de val zittende zeelieden te hulp te schieten. Een louche multinationale probeert de alleenheerschappij over de zeeën naar zich toe te trekken. Als Austins boot wordt opgeblazen, overleeft hij ternauwernood. Intussen escaleert de milieuramp...

Boek is in goede staat, alleen beschermfolie laat aan randen iets los

verzending pakketpost of evt. opengeslagen - 580gr

Verdwijning van de Flamborough

Clive Cussler - Verdwijning van de Flamborough
Auteur: Clive Cussler
Tag:
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Clive Cussler - Verdwijning van de Flamborough

Tijdens een routineoperatie doet een Amerikaans spionageschip in de Noordelijke IJszee een verbluffende ontdekking: diep onder het poolijs bevindt zich een eeuwenoud Romeins zeilschip, met aan boord unieke documenten. Dirk Pitt bijt zich vast in deze opzienbarende zaak en ontdekt dat de documenten een geheime bergplaats van verloren gewaande geschriften uit Alexandrië onthullen. Deze geschriften bevatten waardevolle informatie over olievelden en goudvoorraden. Kennis die het machtsevenwicht in de moderne wereld compleet kan verstoren...
Direct na deze ontdekking vindt er een reeks bedreigende gebeurtenissen plaats, waaronder de kaping van het cruiseschip de Flamborough. Aan boord ervan zijn de politieke leiders van Egypte en Mexico. Wat hebben deze gebeurtenissen te maken met de vondst die Dirk Pitt heeft gedaan?

Boek verkeert in redelijk goede staat.vlekjes.

pakketpost of evt. opengeslagen 500/2000gr