dieet voeding gezondheid, pagina 2


Massage

Karen Smith - Massage
Auteur: Karen Smith
Tag:
Jaar: 2004
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Karen Smith - Massage

Massage is een van de oudste manieren om tot rust te komen. Dit boek is een introductie in de massagetechnieken en bevat meer dan 200 speciaal geselecteerde kleurenfoto's. Stap-voor-stapinstructies geven een rondleiding door het volledige repertoire van massagetechnieken die een aangenaam gevoel geven.

Boek verkeert in goede staat

gew.800gr.

Pilates

Patricia Lamond - Pilates
Auteur: Patricia Lamond
Tag:
Jaar: 2002
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Patricia Lamond - Pilates

Pilates is niet zomaar de nieuwste fitnessrage, maar een oefenmethode die al decennialang zijn nut bewezen heeft. Het gaat om een combinatie van oosterse en westerse oefenpraktijken waarmee u controle krijgt over uw lichaam. De nadruk ligt op het evenwichtige gebruik van alle spieren en het ervaren van de verbinding tussen lichaam en geest. Getrainde atleten, ruglijders, mensen die aan hun conditie willen werken allemaal hebben ze baat bij pilates. In dit boek maakt u kennis met de oefeningen en de achterliggende principes. U krijgt een basiscursus anatomie en leert het belang van een juiste lichaamshouding. Dankzij de begeleidende kleurenfoto`s weet u perfect hoe u elke oefening moet uitvoeren, zodat u uw doel kunt bereiken: een gezonde geest in een fit lichaam!

Boek verkeert in zeer goede staat.

gew.250/500gr.

Weight Watchers meesterlijke menu's

Diversen - Weight Watchers meesterlijke menu's
Auteur: Diversen
Tag:
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Weight Watchers meesterlijke menu's

Heeft u zin in een licht verteerbare maaltijd?
Bent u op zoek naar ideeen om af te slanken terwijl u toch nog lekker wilt blijven eten?
Wilt u uw familie en vrienden laten meegenieten van evenwichtige maaltijden?

Dan vindt u zeker iets van uw gading in dit kookboek, onderverdeeld in Licht verteerbaar - Snel klaar - Eenvoudig en alledaags - Feestelijk.
Met menu's tussen de 5 en 7 Points.

Boek is in zeer goede staat

gew.367gr

Weight Watchers - Favorieten Lente- en Zomerrecepten

Diversen - Weight Watchers - Favorieten Lente- en Zomerrecepten
Auteur: Diversen
Tag:
Bindwijze: Special
Omschrijving:

Weight Watchers - Favorieten Lente- en Zomerrecepten

Een selectie van seizoensrecepten, inclusief vegetarische recepten, welke ingepast kunnen worden in het a la Carte Programma van Weight Watchers.

Dit is het eerste boek in de Seizoenen serie. Het bevat recepten welke producten bevatten die vooral verkrijgbaar zijn in de lente- en zomermaanden, van maart tot september. Tijdens deze maanden worden vele soorten klein fruit en groenten geoogst. Ook komt het steeds vaker voor dat een teler de klant uitnodigt om zelf zijn fruit te gaan plukken. Wanneer het mogelijk is kunt u ook zelf kruiden, fruit en groenten verbouwen. Zelfs als u geen tuin heeft kunt u kruiden en bijv. tomaten in potten kweken in de vensterbank of op uw balkon.

Boek verkeert in goede staat

gew.203gr

Weight Watchers - Vis op het menu - flexipoints

Diversen - Weight Watchers - Vis op het menu - flexipoints
Auteur: Diversen
Tag:
Jaar: 2006
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Weight Watchers - Vis op het menu - flexipoints

Welkom in de wereld van vis.
Visgerechten smaken heerlijk en zijn een lust voor het oog.Dit boek biedt u een eenvoudige kwaliteitskeuken die u meeneemt naar een wereld waar creativiteit en gebruiksgemak samengaan.
Vis wordt zo een onontbeerlijke bondgenoot voor uw dieet.

Boek is in goede staat.

gew.161 gr.

Weight Watchers zomergids

Diversen - Weight Watchers zomergids
Auteur: Diversen
Tag:
Jaar: 2001
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Weight Watchers zomergids

Handzaam boekje met diverse dieet onderwerpen voor op vakantie.
oa Voel je goed programma, zomer op je bord, inpakken en wegwezen. verder diverse vlotte vakantiegerechten en een vertaalgedeelte als hulp voor onderweg bij het bestellen van de juiste gerechten.

Boek is zo goed als nieuw

gew.101 gr.

De bikini challenge - in 8 weken zomerproo

Mieke Kosters - De bikini challenge - in 8 weken zomerproo
Auteur: Mieke Kosters
Tag:
Jaar: 2014
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Mieke Kosters - De bikini challenge - in 8 weken zomerproof

Afvallen met heel veel: Zonnige motivatie & inspiratie | Lichte zomerse recepten | Slimme slanke tips | Concrete bikiniopdrachten

Van detox naar zomerproof Je weet allang dat je minder en gezonder wilt eten, en meer wilt sporten. Zeker nu de zomer eraan komt. Maar dn is een tweede. In dit boek neemt Mieke je in 8 weken mee; van detox naar zomerproof. Er is geen ontsnappen meer aan: jij komt in actie!

Afvallen met food-to-love, zonder frustratie, kan cht! Nee. Je volgt geen crashdieet, juist niet! Je eet food-to-love; van roseetjes en sushi op het terras, tot heerlijke salades en ijsjes in de tuin. Jij ontdekt hoe leuk afvallen is!

Je voelt je slank en zelfverzekerd: regie pakken geeft een fantastisch gevoel Niet de weegschaal bepaalt hoe jij je voelt: je slanke gevoel wordt vooral bepaald door wat je elke dag doet! Met dit boek kies je bewust voor het allerlekkerste n dat bikinilijf. Deze 8 weken n alle zomers daarna!

Mieke Kosters is auteur van de bestsellers: Het geheim van slanke mensen en Ik ken mezelf en ben slank.

Zij zijn al zomerproof:

Ik dacht: zomerproof in 8 weken is totaal niet realistisch. Maar het kwartje is gevallen: ik ben helemaal klaar voor zon en zee. Heerlijk!

Na het lezen van dit motiverende boek, kun je nog maar n ding doen: je mouwen opstropen en zomerproof worden!

Deze zomer zit ik in bikini op het strand, met een glas witte wijn. Wat een doorbraak!

Boek is zo goed als nieuw
verzendkosten extra - gew.313gr

Mooi dik is niet lelijk

Susie Orbach - Mooi dik is niet lelijk
Auteur: Susie Orbach
Tag:
Jaar: 1998
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Mooi dik is niet lelijk. De klassieker laat zien dat het bij dik zijn niet om voedsel gaat, maar eerder om bescherming, seks, moederen, kracht, voor jezelf opkomen, boosheid en liefde. Dik zijn kan een reactie zijn op de manier waarop je wordt gezien door je echtgenoot, je moeder, je baas - en jezelf.
Door inzicht te krijgen in je investering in dik zijn en je onbewuste angsten voor mager zijn, kun je voedsel veranderen in een vriend. Leren eten vanuit maaghonger in plaats van mondhonger betekent dat voedsel een genoegen wordt dat je voedt wanneer je honger hebt, en niet iets waarmee je een haat-liefderelatie hebt.
In het niet eerder vertaalde tweede deel van Mooi dik is niet lelijk heeft Susie Orbach een programma uitgewerkt dat vrouwen kan helpen om het probleem van dwangmatig eten te overwinnen. Het is een programma dat stap voor stap laat zien hoe de cyclus van eten en hongeren doorbroken kan worden en voor altijd een eind maakt aan lijnen.

Boek is als nieuw

gew. >550gr

Weight Watchers - Quick Start Kookboek

Diversen - Weight Watchers - Quick Start Kookboek
Auteur: Diversen
Tag:
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Weight Watchers - Quick Start Kookboek

Stap voor stap slank worden en slank blijven.
Met onderwerpen als voorgerechten, lunchgerechten, vis, vlees, wild en gevogelte, groente peulvruchten, salades, ei en kaas,, sauzen, desserts, gebak, dranken, snacks, ontbijten en menu's.

Boek is in goede staat.

gew.781gr.

Uw cholesterol op peil

Bonnie Buurke - Uw cholesterol op peil
Auteur: Bonnie Buurke
Tag:
Jaar: 1998
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Dit boek begint met duidelijke theoretische informatie over cholesterol en zijn functie in het lichaam. Daarna volgt een kort gedeelte over het dieetadvies, uitgewerkt in voedingsmiddelen. In een drietal hoofdstukken worden de praktische kanten toegelicht, zoals ingredinten- en voedingswaarde declaratie; wat betekenen de termen: light, halfvol ed.; wat is de beste keus voor de verschillende productgroepen en wat zijn de feiten over cholesterolverlagers. De rest van het boek bevat recepten voor de hele warme maaltijd (inclusief vegetarische), gebak en snacks. Bij elk recept, alle voor twee personen, staat het aantal Kcal, grammen vet en verzadigd vet. Zowel de gewone als de aparte gerechten zijn niet moeilijk te bereiden. Als laatste wordt beschreven hoe een goede keus te maken uit restaurantkaart en snacks. Adressen van Voedingscentrum en Ned. Hartstichting worden gegeven voor aanvullende informatie. Bevat receptenregister en enkele zwart-wit illustraties. Een praktisch boek voor allen die op hun cholesterolgehalte moeten letten.

Boek verkeert in nieuwstaat.

gew.210gr.