dieet voeding gezondheid, pagina 3


Kijk op calorieŽn

Nicoline Duinkers-Joustra - Kijk op calorieŽn
Auteur: Nicoline Duinkers-Joustra
Tag:
Jaar: 2010
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Iedereen heeft ze nodig: calorieŽn, eiwitten, koolhydraten en vetten. Maar hoeveel krijg je binnen, en hoeveel wil je binnenkrijgen? Kijk op calorieŽn bevat het meest complete overzicht van producten uit winkels en eetgelegenheden met hun voedingswaarden. De heldere uitleg in de inleiding helpt de lezer om balans aan te brengen in het eetpatroon. Van een sinaasappel tot een mariabiscuitje, van kipsatť tot boerenlandmelk, met Kijk op calorieŽn weet u wat u eet.

Boek is zo goed als nieuw.

gew.360gr.

De voedingsrevolutie

Robert C. Atkins - De voedingsrevolutie
Auteur: Robert C. Atkins
Tag:
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Dr. Atkins standaardwerk over het voorkomen en behandelen van ziekten door middel van een uniek voedingsprogramma - zonder medicijnen.


Dr. ATKINS DIEET REVOLUTIE is waarschijnlijk de allergrootste dieetbestseller in het Nederlandse taalgebied. Een logische stap verder gaat Atkins in zijn boek DE VOEDINGSREVOLUTIE waarin hij een complete voedingsleer ontvouwt die erop neer komt dat men gezond wordt en blijft zonder ooit medicijnen te gebruiken. Dr. Atkins ontwikkelde zijn voedingsprogramma na ervaringen met 17000 patiŽnten in zijn praktijk.
Dr. ATKINSí VOEDINGSREVOLUTIE geeft een compleet programma voor een goede gezondheid, inclusief diŽten om het bloedsuikerniveau onder controle te houden, het belangrijkste voedingsprincipe. Een boek voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt.

Boek verkeert in goede staat.

Verzending pakketpost of evt. opengeslagen gew.650gr

Anti cholesterol kookboek

Grundy & Winston - Anti cholesterol kookboek
Auteur: Grundy & Winston
Tag:
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

200 volledig nieuw ontwikkelde recepten voor een vet- en cholesterolarm dieet voren stap voor stap naar een verlaging van de cholesterolspiegel. De opgaven van de vetgehaltes bij elk recept maken het mogelijk zelf uw cholesterolspiegel - en daarmee een van de belangrijke risicofactoren voor hartkwalen - succesvol te veranderen en zo uw levensverwachting gunstig te beÔnvloeden.

Boek verkeert in zeer goede staat.

Verpakkings/verzendkosten pakketpost of evt. opengeslagen 500/2000gr.

Nooit meer lijnen

Susan Kano - Nooit meer lijnen
Auteur: Susan Kano
Tag:
Jaar: 1995
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Veel mensen hebben te maken met eet- of dieetproblemen. De een vindt zichzelf te dik, de ander juist te mager. Bijna iedereen volgt om de zoveel tijd een dieet, maar slechts weinigen houden het vol. Vaak ontstaat zo het jojo-effect (grote gewichtsschommelingen) vaak met als gevolg: frustratie. Om het patroon van afvallen en aankomen te doorbreken leerde Susan Kano, auteur van Nooit meer lijnen zichzelf een nieuwe levensstijl aan. Deze is gebaseerd op een andere kijk op eten en op het ontwikkelen

Boek verkeert in zeer goede staat.

Gew.500/2000gr.

Grootmoeders grote keukenboek

Diversen - Grootmoeders grote keukenboek
Auteur: Diversen
Tag:
Jaar: 1996
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Traditionele, bekende regionale en oer-Nederlandse gerechten worden in dit kookboek op eigentijdse wijze bereid. Qua samenstelling, bereiding en resultaat hebben de gerechten hun oorspronkelijke karakter volledig behouden (soepen, vlees-, kip-, wild-, vis-, eier-, groente- en graangerechten, sauzen, pappen en puddingen enz.). De gemakken van de hedendaagse keukenapparatuur worden in de bereidingswijzen echter volledig benut. De recepten zijn vrij eenvoudig van samenstelling, degelijk en eerlijk, met nauwelijks prefab-ingrediŽnten. Bereidingstijden zijn relatief kort (apparatuur). De receptuur is evenwichtig, gemakkelijk en praktijkgericht beschreven. Veel kook- en huishoudelijke tips en adviezen zijn functioneel, nog steeds het proberen waard. De aangegeven hoeveelheden zijn ruim, maar niet extreem. De totale presentatie is heel aantrekkelijk, met veel bruin/witte tekeningen en druk in bruin. Het boek is overzichtelijk, met een gemakkelijk raadpleegbare alfabetische inhoudsopgave.

Boek is in nieuwstaat.

Gew.250/500gr.

Slank worden en blijven

Dr. Didier Panizza - Slank worden en blijven
Auteur: Dr. Didier Panizza
Tag:
Jaar: 1991
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Dit boek kan u helpen om uw ideale gewicht te bereiken. Het stelt een uitgebreide behandeling voor die gebaseerd is op een evenwichtige voeding en een aangepaste levensstijl. Op die manier worden niet de symptomen, maar wel de oorzaken van overgewicht aangepakt.

Boek verkeert in goede staat

gew.250/500gr

Seizoen depressies

Angela Smyth - Seizoen depressies
Auteur: Angela Smyth
Tag:
Jaar: 1991
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Oorzaak, gevolg en behandeling van winterdepressies en andere negatieve stemmingen, veroorzaakt door een wisselend klimaat.

Het boek bestaat uit 3 delen; In het 1e deel wordt uitgelegd wat een seizoensdepressie is. In deel 2 wordt het ziektebeeld uiteengezet en in deel 3 wordt het probleem aangepakt met o.a. een zelfhulpprogramma, ontspanningstherapie, voedingspatroon in de winter, lichaamsbeweging, aanpassingen binnenshuis etc

Boek verkeert in goede staat.

gew.250/500gr.

Mijn cholesterol op peil

Holz - Million - Mijn cholesterol op peil
Auteur: Holz - Million
Tag:
Jaar: 1996
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Heerlijke ontbijten, soepen, salades, hoofdgerechten, sauzen en desserts op basis van cholesterol- en vetarme recepten.

Boek verkeert in nieuwstaat.

gew.500/2000gr.