dwarslegger, pagina vlaardingen-markt-met-stadhuis-m092


Chanel Chic - Dwarslegger

Lauren Weisberger - Chanel Chic - Dwarslegger
Auteur: Lauren Weisberger
Tag:
Jaar: 2008
Bindwijze: Special
Omschrijving:

Lauren Weisberger - Chanel Chic

De drie New Yorkse vriendinnen Emmy, Leigh en Adriana zien de gevreesde dertigste verjaardag met rasse schreden naderen. Tijd om de balans op te maken: hoe staat het leven ervoor?

De romantische Emmy is net haar verloofde kwijtgeraakt aan een 23-jarige personal trainer (die zij nota bene zelf voor hem betaalde). De lastige, ambitieuze Leigh heeft de perfecte vriend, voor wie ze helaas geen tijd heeft (maar wel voor de getrouwde, lastige bestsellerauteur wiens werk ze moet redigeren). De sexy Braziliaanse Adriana tot slot kan krijgen wie of wat ze wil (maar… wie of wat wil ze eigenlijk?)

De drie vriendinnen stellen vast dat ze hoognodig knopen moeten gaan doorhakken. Ze spreken af dat ze binnen een jaar elk datgene zullen veranderen in hun leven wat hen het meeste dwarszit.

Boek is in nieuwstaat

gew.136gr

Wat te doen als iemand sterft - dwarsligger

Nicci French - Wat te doen als iemand sterft - dwarsligger
Auteur: Nicci French
Tag:
Jaar: 2008
Bindwijze: Special
Omschrijving:

Nicci french - wat te doen als iemand sterft - dwarsligger

Wat is het je waard om de waarheid te kennen? Ellies leven neemt een dramatische wending als haar grote liefde greg omkomt bij een auto-ongeluk. Een vrouw die bij hem in de auto zat, heeft het ongeluk evenmin overleefd. Zij wordt geïdentificeerd als milena livingstone, maar voor ellie en haar omgeving is zij een onbekende. Alles wijst er echter op dat greg en milena een verhouding hadden. Hoe moet je verder als je erachter komt dat je de liefde van je leven niet echt blijkt te kennen? Als zelfs je intuïtie niet klopt - ellie wil de waarheid weten - wie was milena en wat is er op die noodlottige dag precies gebeurd? Haar zoektocht wordt een obsessie en hoe dichter ellie bij de schokkende feiten komt, hoe minder mensen haar geloven, en hoe dringender de vraag wordt wat het waard is de waarheid te kennen. Wat te doen als iemand sterft gaat over loyaliteit, vriendschap en vertrouwen, over moed en over de noodzaak van het achterhalen van de waarheid - hoe pijnlijk die ook is - om te kunnen loslaten. Achter de naam nicci french gaat het britse schrijversechtpaar nicci gerrard en sean french schuil. Dit wereldberoemde duo schreef in totaal elf thrillers en twee korte verhalen. Met hun boeken beheersen zij al jaren de bestsellerlijsten. In totaal werden in ons land meer dan 4,5 miljoen exemplaren verkocht. Over de dwarsligger® de dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat 12 bij 8 centimeter en lichte gewicht gemiddeld nog geen 145 gram is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.

Boek is in nieuwstaat.

Verzendkosten extra - gew.120gr