engelstalig, pagina naamkaart-louise-13241


Arrow volume 1

Marc Guggenheim & Andrew Kreisberg - Arrow volume 1
Auteur: Marc Guggenheim & Andrew Kreisberg
Tag:
Jaar: 2013
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Marc Guggenheim & Andrew Kreisberg - Arrow volume 1

Volg Diggle tijdens zijn tournee door Afghanistan, bekijk de Queen's Gambit en ontdek de angstaanjagende tragedie die Helena Bertinelli ertoe heeft gebracht zich te transformeren in de jaagster. En sluit je aan bij Oliver terwijl hij door de straten van Starling City en steden over de hele wereld patrouilleert om steeds meer namen uit de lijst van zijn vader te kruisen.


Zo goed als nieuw.
Engelstalig


Gewicht 380gr.

Russian Roulette Kill Alex Rider

Anthony Horowitz - Russian Roulette Kill Alex Rider
Auteur: Anthony Horowitz
Tag:
Jaar: 2013
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Anthony Horowitz - Russian Roulette Kill Alex Rider

In de prequel van de bestverkopende Alex Rider-reeks van Anthony Horowitz krijgt contractmoordenaar Yassen Gregorovich opdracht om Alex te vermoorden. Maar Yassen kent een geheim uit het verleden dat hem verbindt met de veertienjarige spion. Wat zorgt ervoor dat een van hen ervoor kiest om kwaad te doen, en wat is ervoor nodig om hem tot moordenaar te maken?


Zo goed als nieuw.
Engelstalig


Gewicht pakket post

The Merchant of Venice

Richard Appignanesi - The Merchant of Venice
Auteur: Richard Appignanesi
Tag:
Jaar: 2011
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Richard Appignanesi - The Merchant of Venice

In een van de meest doorleefde plays van Bass, zoekt Bassanio de hand van de erfgename Portia, maar heeft geld nodig om een ​​goede indruk te maken. Hij en zijn vriend Antonio lenen van de sinistere bankier Shylock, van wie de beroemde voorwaarden een pond vlees vergen als het geld niet wordt terugbetaald. Met een van de beroemdste rechtszaalscenes in de literatuur en vol dramaseries, zal deze manga-interpretatie zeker lezers vastgrijpen en niet laten gaan.


Zo goed als nieuw.
Engelstalig


Gewicht 342gr.

Netherlands Indies - nederlands indie

Joh. Rauws - Netherlands Indies - nederlands indie
Auteur: Joh. Rauws
Tag:
Jaar: 1935
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Joh. Rauws - Netherlands indies -Nederlands indie

Een historisch overzicht van de geschiedenis van het geloof in Nederlands Indie.
Boek is Engelstalig en bezit diverse fraaie uitklapbare landkaarten.

Boek verkeert in goede staat, hardcover heeft gebruikssporen.

gew.600gr

Prince - 21 Nights - Indigo nights

Prince - Prince - 21 Nights - Indigo nights
Auteur: Prince
Tag:
Jaar: 2008
Bindwijze: Special
Omschrijving:

Dit is het allereerste boek van meestercomponist, veelzijdig muzikant, internationaal megaster en icoon: Prince! In 21 Nights kan de lezer een kijkje nemen in het leven van een van de meest opvallende performers van deze tijd. Dit prachtig ontworpen fotoboek komt voort uit de 21 uitverkochte concerten die Prince 21 avonden gaf in de 02 Arena in Londen in 2007. Boordevol songteksten en maar liefst 124 niet eerder gepubliceerde kleurenfoto's van fotograaf Randee St. Nicholas. Bij het boek hoort ook de cd Indigo Nights, met daarop de jamsessies die Prince gaf na zijn optredens. Voor het eerst kun je een kijkje nemen achter de schermen bij Prince!

Prince - liedjesschrijver, zanger, gitarist, acteur, talentscout - is een van de meest veelzijdige en productieve popartiesten aller tijden. In dit Engelstalige salontafelboek ontpopt hij zich ook als dichter. Het boek ontleent zijn aantrekkingskracht echter niet aan de kitscherige tekstjes maar aan de schitterende foto's van Randee St. Nicholas. Ze vertellen het 'verhaal' van de kleine twee maanden in de zomer van 2007 waarin Prince eenentwintig dubbelconcerten gaf in Londen: 's avonds een groot concert in The O2 Arena en diep in de nacht een 'aftershow' in een kleine zaal (The Indigo). Naast fraaie concertfoto's bevat het boek een keur aan foto's die een heel gestileerd beeld geven van het rock 'n' roll-leven: luxueuze hotelinterieurs, fraai uitgedoste dames, schitterende straatbeelden... Ook Prince zelf is op deze foto's niet zozeer een mens van vlees en bloed als wel een geraffineerd fotoshop-product. De bijgevoegde cd - waarop opnames van de aftershows zijn te horen - is heel andere koek. Hij bevat een bonte verzameling van covers (onder meer van Led Zeppelins 'Whole Lotta Love') en oude en nieuwe nummers van eigen hand waarop Prince laat horen dat hij in zijn muziek geen poses nodig heeft, maar gewoon een lekker potje swingt.

Boek en cd zijn nieuw,nog in cellofaan verpakt.

Verzending als pakketpost

The book of fruits

George Brookshaw - The book of fruits
Auteur: George Brookshaw
Tag:
Jaar: 2005
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Pomona Britannica, oorspronkelijk gepubliceerd in 1812, toonde de rijkdom van fruitsoorten gekweekt in Engeland, met een prachtig illustraties door George Brockham van 256 soorten van vijftien soorten fruit. Voor deze compacte, verbeterde herdruk, hebben we het geluk gehad om het gebruik van een zeer zeldzame originele exemplaar te verkrijgen: de prachtige, limited edition, met de hand gekleurde volume dat voor het eerst werd in handen van prinses Elizabeth, dochter van George III. Elk hoofdstuk van onze publicatie richt zich op een familie van fruit en gaat gepaard met een eigentijdse tekst geven voedingswaarde informatie over de vruchten en culturele en historische analyses. Liefdevol gemaakt op houtskool achtergronden, de verrukkelijke kersen, appels, vijgen, en andere goddelijke vruchten lijken te springen van de pagina af.

Boek is engelstalig

Boek is in nieuwstaat.

gew.750gr

Great American dream machines

Jay Hirsch - Great American dream machines
Auteur: Jay Hirsch
Tag:
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Jay Hirsch - Great American dream machines

Klassieke auto's uit de 50 en 60e jaren, 65 oldtimers (T-Birds, Vettes, Caddy, Mustangs, Chevys, Packards, Lincolns en veel meer) zijn opgenomen in het boek, gellustreerd in 100 kleur en 50 zwart-wit foto's genomen door de auteur.

Engelstalig

Boek verkeert in goede staat.

gew.745gr.

The Beatles - A hard day's night

J. Philip di Franco - The Beatles - A hard day's night
Auteur: J. Philip di Franco
Tag:
Jaar: 1977
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Boekwerk over het maken van de film A hard day's nigth, met teksten uit de film en vele foto's

een must voor de Beatles verzamelaar

Boek verkeert in zeer goede staat

gew.500/2000gr.