fantasy, pagina 3


Witch nr.3 - Het geheim van Hartezeer Eiland

Lene Kaaberbol - Witch nr.3 - Het geheim van Hartezeer Eiland
Auteur: Lene Kaaberbol
Tag:
Jaar: 2005
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Lene Kaaberbol - Witch nr.3 -Het geheim van Hartezeer Eiland

Fantasy - Als de broer van Taranee na een dag surfen niet terugkomt, dan is er iets goed mis. Het brengt de witches naar een geheimzinnige plek: Hartezeer eiland...


Zo goed als nieuw.


Gewicht 138gr.

Witch De kristallen vogels Deel1 De stenen valk-

Lene Kaaberbol - Witch De kristallen vogels Deel1 De stenen valk-
Auteur: Lene Kaaberbol
Tag:
Jaar: 2006
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Lene Kaaberbol - Witch De kristallen vogels Deel1 - De stenen valk

Er is een gevangene ontsnapt uit kandraker; Gorgon, een geest die door de tijd kan reizen! Gorgon wil de vier Scherven van de Gebroken Globe opsporen, zodat hij de geschiedenis van de werelden kan verandren. Will, Irma, Taranee, Cornelia, en Hay Lin krijgen allemaal een bijzondere hanger in de vorm van een vogel, waardoor ook zij door de tijd kunnen reizen, en zetten de achtervolging in!

In dit eerste deel moeten de witches op zoek naar de eerste Scherf, die zich ergens in de wereld Orbis bevindt. Ze krijgen daarbij hulp van een kleine jongen. Mier, die zichzelf niks waard vindt. Maar als de witches in de problemen komen, blijkt dat Mier lang niet zo onbelangrijk is als hij zelf denkt...


Zo goed als nieuw.


Gewicht 140gr.

Witch nr.4 - verzwolgen door Caroc

Lene Kaaberbol - Witch nr.4 - verzwolgen door Caroc
Auteur: Lene Kaaberbol
Tag:
Jaar: 2006
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Lene Kaaberbol - Witch nr.4 -verzwolgen door Caroc

Op dat moment gebeurde het. Vanuit mijn ooghoek zag ik een soort groene flits. En onmiddellijk sprong de tak kersenbloesem in volle bloei. Oooh! Klonk het vanuit de menigte en ze begonnen nog harder te klappen. Wauw wat een special effect! Riep iemand. Ik staarde alleen maar naar het ding, wilde hem neersmijten, hem weggooien. Eerst mijn moeders hibiscus en nu dit weer. Wat was er toch aan de hand?

Overal waar Cornelia verschijnt beginnen bloemen en bomen uit te lopen, terwijl het nog lang geen lente is. Tegelijkertijd ziet ze vreemde groene flitsen en vonkjes voor haar ogen. En dan is er nog die angstaanjagende stem in haar hoofd: De Worm... De Worm komt eraan. Zelfs voor een Aarde-witch betekent dit niet veel goeds. Cornelia vraagt haar vriendinnen van W.I.T.C.H. om hulp...


Zo goed als nieuw.


Gewicht 140gr.

Point Blanc

Anthony Horowitz - Point Blanc
Auteur: Anthony Horowitz
Tag:
Jaar: 2006
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Anthony Horowitz - Point Blanc


ALEX RIDER krijgt van de Britse geheime dienst MI6 een nieuwe opdracht. Twee rijke mannen met veel invloed, Michael J. Roscoe en Viktor Ivanov, zijn in erg verdachte omstandigheden om het leven gekomen. Wat deze twee zaken met elkaar verbindt, is dat beide mannen een viertienjarige, rebelse zoon hebben in Point Blanc, een dure kostschool voor jongens in de Franse Alpen. Alex Rider, ook veertien, moet daar infiltreren en het geheim van de school ontsluieren.


Zo goed als nieuw. Engelstalig


gewicht 503gr.

Eagle Strike

Anthony Horowitz - Eagle Strike
Auteur: Anthony Horowitz
Tag:
Jaar: 2006
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Anthony Horowitz - Eagle Strike


Haaien. Moordenaars. Nucleaire bommen. Alex Rider doet het weer.
Wanneer een routinematige verkenningsmissie een reeks van angstaanjagende
gebeurtenissen in gang zet, moet Alex onderduiken. De tienerspion wordt tegen
zijn zin in naar Skeleton Key gestuurd - een eiland bij Cuba - waar Generaal Sarov,
een koudbloedige en licht gestoorde Rus, op licht ontvlambare plannen broedt om
de geschiedenis te herschrijven. Alleen, en met als enige wapens een handjevol
gadgets, moet Alex Sarov te slim af zien te zijn, terwijl het einde van de wereld
steeds dichterbij komt ...


Zo goed als nieuw
Engelstalig


gewicht 506gr.

Stormbreaker

Anthony Horowitz - Stormbreaker
Auteur: Anthony Horowitz
Tag:
Jaar: 2006
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Anthony Horowitz - Stormbreaker

ALEX RIDER is veertien als zijn oom vermoord wordt. De Britse geheime dienst MI6 dwingt hem om de missie van zijn oom, die buiten zijn weten geheim agent was, te voltooien. Na een loodzware commandotraining vertrekt Alex naar Cornwall. Hij gaat op onderzoek uit op het domein van multimiljonair Herod Sayle, de bedenker van de blitse Stormbreaker. Sayle wil duizenden exemplaren van die computer cadeau doen aan scholen in heel Engeland. Maar wat is zijn echte bedoeling? Alex probeert erachter te komen, met gevaar voor eigen leven.
Stormbreaker is het eerste, nu ook verfilmde boek uit de serie Alex Rider. Voor lezers vanaf 10 jaar die dol zijn op spanning en actie.

Het boek is zo goed als nieuw.

Engelstalig boek

gewicht 414 gr

De kinderen van Prospero

Jan Siegel - De kinderen van Prospero
Auteur: Jan Siegel
Tag:
Jaar: 2000
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Jan Siegel - De kinderen van Prospero

Een mysterieus landhuis in de moeren van Yorkshire wacht op de zestienjarige Fern en haar broer Will Capel. Het heeft al lang gewacht en geeft zijn geheimen niet gemakkelijk prijs. Buiten, in de moeren, kijkt een steen uit op het huis, maar niet altijd op dezelfde plaats. Binnen bevindt zich een sinister beeld dat soms kwaadaardig gloeit. 's Nachts proberen vreemde dieren binnen te komen. En een van de gasten is gevaarlijker dan ze lijkt. Want het huis verbergt een oeroude talisman, een voorwerp dat de tijd kan vervormen, beschavingen vernietigen, misschien zelfs de dood overwinnen. Meedogenloze machten dorsten er al eeuwen naar. Terwijl de magie hun leven binnenstroomt moeten Fern en Will besluiten wie en wat te geloven.

Boek verkeert in goede staat.

gew.500gr

Traxas en de krijgsmonniken

Martin Scott - Traxas en de krijgsmonniken
Auteur: Martin Scott
Tag:
Jaar: 2000
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Martin Scott - Traxas en de krijgsmonniken

De hete zomers in Turai nodigen uit tot niksen, bierdrinken en eten. Allemaal dingen waar de magische privespeurder Traxas in uitblinkt. Zijn rust wordt echter verstoord wanneer de moord op een beeldhouwer hem tot actie dwingt en hij samen met Makri, de beeldschone serveerster in maliënbikini, in een wirwar van mysteries en intriges wordt gestort. Hij krijgt te maken met monniken die bedrevener zijn in de krijgskunst dan in geloofsverspreiding, met de raadselachtige verdwijning van een massief bronzen heiligenbeeld (dat kennelijk niet van monniken gediend is) en met al die andere magische krachten en tegenkrachten die het een luie maar wakkere speurder zo moeilijk maken. Maar pas maar op als hij te maken krijgt met types die met dolfijnen praten, wordt het Traxas werkelijk te machtig...

boek verkeert in zeer goede staat.

Traxas

Martin Scott - Traxas
Auteur: Martin Scott
Tag:
Jaar: 2000
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Martin Scott - Traxas

Traxas wordt ingehuurd door de prinses van Turai om een kist met brieven te jatten van Attilan in Tamlin die een hekel hebben aan Turai. Hij gaat ernaar toe, en vindt de kist en leest stiekem de brieven dat eigenlijk een spreuk blijkt te zijn om de draak van de koning in slaap te laten vallen, maar Attilan is vermoord hij wordt ontdekt en word ervan beschuldigd dat hij hem heeft vermoord. Na een paar dagen mag hij weer terug naar Turai. Daar ontdekt hij dat de elven laken is gestolen dat onderweg was naar Turai. De elven laken is kostbaarder dan goud of diamanten, want het is bestendig tegen magie. Traxas en zijn handlanger Makri komen erachter dat het in de draak zit, maar net als ze er komen is de draak open gesneden en is het laken gestolen. De prinses wordt ervan beschuldigd, want zij was erbij toen ze de draak vonden. Traxas wordt door twee elven ingehuurd die het elven laken terug willen en wordt ingehuurd door Cicerius, een belangrijke partij in het paleis, omdat zijn cerius ervan wordt beschuldigd dat ie dwa (een zware drugs) handeld. Traxas moet de naam van cerius en de prinses zuiver maken. Hij moet een brief jatten om Cerius z�n naam te kunnen zuiveren, maar slaagt er niet in later krijgt hij een bericht van Hannama die de brief heeft. Makri en Traxas vinden haar bewusteloos en later zien ze Sarin de meedogenloze die de brief en het dwa heeft. Horm de dode komt en spreekt een vloek uit die alle inwoners van een stad gek maakt. Makri en Traxas hadden een stuk van de elvenlaken om hun nek gedaan dus die waren ingedeerd. Ze vluchtten naar Liturius die een tegen spreuk had gemaakt. Traxas was neergeslagen en toen ie wakker werd was alles verwoest, maar normaal. Hij kwam er achter dat het de elven waren die de elvenlaken hadden, maar toen hij hun vond waren ze dood. Toen wist Traxas het het was de vrouwen vereniging, want die hadden geld nodig voor een oorkonde. Cerius en de prinses waren vrijgelaten.

Boek verkeert in zeer goede staat.

De kinderen van de dageraad - De mammoetjagers - 33e dr.

Jean M. Auel - De kinderen van de dageraad - De mammoetjagers - 33e dr.
Auteur: Jean M. Auel
Tag:
Jaar: 2004
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

De kinderen van de dageraad - De mammoetjagers - 33e dr.

Ayla en Jondalar sluiten zich aan bij de stam van de Mamutiërs, de Mammoetjagers. Ze worden gastvrij opgenomen en dankzij Ayla's kennis van kruiden en heelkunde past zij gemakkelijk in het stamleven. Op een ander vlak is het leven echter niet zo gemakkelijk. Ze ontmoet de fascinerende meesterbeeldhouwer Ranec, tot wie zij zich sterk voelt aangetrokken. Voor wie zal zij kiezen, de vertrouwde maar jaloerse Jondalar, of de aantrekkelijke Ranec? En zal haar keuze de stam verscheuren?

33e druk

Boek is zo goed als nieuw

pakketpost