fantasy, pagina 7


Wolven van de dageraad

William Sarabande - Wolven van de dageraad
Auteur: William Sarabande
Tag:
Jaar: 1995
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

William Sarabande - Wolven van de dageraad.

Het Stenen Tijdperk is voorbij. Op de rand van het Bronzen Tijdperk is een trotse krijgerstam een nieuw leven in een vreemd land begonnen. Onder leiding van de grote Fomor MacLir, die ooit luisterde naar de bijnaam 'de Wolf der Weststammen', heeft de stam het gebruik van wapens afgezworen en voor een vreedzaam leven gekozen in het moerasland van Albion. Balor, Fomors opstandige zoon, wil opnieuw de wapens opnemen tegen de gezworen vijand van de MacLir-stam, Nemed MacAgnomain. Maar hij ontvlucht zijn stam en ontdekt een hem onbekende wereld, waar hij de mysteriën van de liefde, de kracht van het brons en de mystieke kracht van Stonehenge leert kennen. Als Balor na zijn omzwervingen terugkeert naar Fomr om hem te waarschuwen dat de wrede Nemed en zijn krijgsvolk Albion naderen om de MacLir-stam van de aardbodem te vagen, kan Fomor niet anders dan de strijd opnieuw aangaan. Maar het is Balor die uiteindelijk zijn volk naar een nieuwe toekomst zal leiden...

Boek verkeert in goede staat.

gew.425gr - verzending opengeslagen of pakketpost

Kinderen van de dageraad 5 - Het volk van de witte mammoet

William Sarabande - Kinderen van de dageraad 5 - Het volk van de witte mammoet
Auteur: William Sarabande
Tag:
Jaar: 1995
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

William Sarabande - Kinderen van de dageraad 5 - Het volk van de witte mammoet - 1e dr

Cha-kwena is voorbestemd om sjamaan te worden, hoewel hij meer een jongen is dan een man. Hij wordt het slachtoffer van verraad, waardoor de stam van zijn meest waardevolle bezit wordt beroofd.
Ta-maya, de lieflijke dochter van de hoofdman, raakt in de ban van een mysterieuze krijger... maar is hij een man of een monster?
Masau, de onverschrokken krijger van het volk van de Wakende Ster, gelooft dat vernietiging en bedrog zijn stam kan redden, totdat hij door de liefde van een vrouw gedwongen wordt een andere toekomst te kiezen, of zijn noodlot onder ogen te zien.
Boek is in goede staat

pakketpost

Kinderen van de dageraad 4 - Rijk der schaduwen - 1e dr.

William Sarabande - Kinderen van de dageraad 4 - Rijk der schaduwen - 1e dr.
Auteur: William Sarabande
Tag:
Jaar: 1995
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

William Sarabande - Kinderen van de dageraad 4 - Rijk der schaduwen - 1e dr.

Het leiderschap van de jager Torka wordt bedreigd door twee dodelijke rivalen in zijn eigen dorp.
Lonit, Torka´s trouwe gezellin, zal hem volgen waar hij ook gaat, ook al betekent dat verbanning naar het Rijk der Schaduwen.
Umak, Torka´s eerstgeboren zoon, wordt verteerd door hartstocht voor een prachtige, jonge vrouw die hem tot waanzin drijft.
Maar Naya zaait tweedracht en verderf met haar zeldzame sensuele schoonheid en duivelse krachten...

Boek is in goede staat

pakketpost

Kinderen van de dageraad 2 - Gang der stormen - 1e dr.2

William Sarabande - Kinderen van de dageraad 2 - Gang der stormen - 1e dr.2
Auteur: William Sarabande
Tag:
Jaar: 1995
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

William Sarabande - Kinderen van de dageraad 2 - Gang der stormen - 1e dr.

Nadat de jager Torka, zijn vrouw Lonit en hun geadopteerde zoon Karana ternauwernood aan een afschuwelijke natuurramp zijn ontsnapt, arriveren zij in een gebied waar bergen bewegen en geesten spreken. Torka leidt zijn mensen naar een winterkamp waar tal van groepen zich verzamelen om de grote mammoet te vernietigen die zoveel mensenlevens heeft geëist.
Maar daar ontmoeten zij een kwaad dat nog veel krachtiger en bedreigender is dan de natuur in het onherbergzame land: Navakh, de boze magiër en doder der geesten, gebruikt zijn uiterlijke charme om zijn duistere lusten te bevredigen en meedogenloos zijn vijanden uit te schakelen. Zelfs Lonit kan de aantrekkingskracht niet weerstaan van de man die haar geliefde Torka wil vernietigen...

Boek is in goede staat

pakketpost

Kinderen van de dageraad 3 - Land der verlorenen - 1e dr.

William Sarabande - Kinderen van de dageraad 3 - Land der verlorenen - 1e dr.
Auteur: William Sarabande
Tag:
Jaar: 1995
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

William Sarabande - Kinderen van de dageraad 3 - Land der verlorenen - 1e dr.

Om de sluwe listen van zijn vijanden te trotseren, voert Torka zijn gezin naar een land dat niemand vóór hem heeft durven betreden.
Lonit, Torka´s mooie en dappere vrouw, zal nooit het kind kunnen vergeten dat ze heeft moeten opgeven. In haar dromen gelooft ze dat hij nog steeds in leven is.
Karana, Torka´s geadopteerde zoon, verbergt een aantal geheimen voor zijn vader. Zo is hij de afschuwelijke waarheid over zijn afkomst te weten gekomen. En in een visioen ziet hij dat ze het land hebben betreden waar zij de dood zullen vinden...

Boek is in goede staat

pakketpost

De Aardkinderen - De stam van de holebeer

Jean M. Auel - De Aardkinderen - De stam van de holebeer
Auteur: Jean M. Auel
Tag:
Jaar: 1997
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Jean M. Auel - De aardkinderen - Deel 1

De stam van de Holebeer

DE STAM VAN DE HOLEBEER brengt ons terug naar het begin van onze beschaving, ruim 35.000 jaar geleden. De hoofdpersoon is Ayla, die de toekomst van de mensheid in haar bloed heeft. Bij een aardbeving heeft zij haar familie verloren. Als ze daarna eenzaam door het woeste land trekt, wordt ze verwond door een leeuwin. Met enige tegenzin nemen de leden van de Stam haar op. Door haar zuivere gelaatstrekken en grote intelligentie is zij een buitenbeentje. Met haar onstuimige trots probeert zij de vele taboes die de oude cultuur van de Stam beheersen, te doorbreken en een eigen leven te leiden. De Stam van de holebeer is het verhaal over het ontzagwekkende mysterie van het ontstaan van de mensheid en het drama van de menselijke strijd om te overleven.

Boek verkeert in goede staat

pakketpost

De Aardkinderen - De mammoetjagers

Jean M. Auel - De Aardkinderen - De mammoetjagers
Auteur: Jean M. Auel
Tag:
Jaar: 1997
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Jean M. Auel - De aardkinderen - Deel 3

De mammoetjagers

De mooie en intelligente Ayla is inmiddels volwassen en in de ban van haar liefde voor Jondalar. Met hem trekt zij verder vanuit de vallei waar zij bescherming vonden. Hun reis brengt hen bij de stam van de Mamutiërs, de Mammoetjagers. Hun leider is Talut, een roodharige boom van een man, met een bulderende lach en een zacht karakter. Wanneer Ayla is geadopteerd door Mamut, de oude sjamaan van de Grote Aardmoeder, kan zij haar talenkennis en haar kundigheid op het gebied van medicijnen en heelkunde gaan gebruiken op de Mamutiërs te helpen. Maar zij heeft er ook de fascinerende meesterbeeldhouwer Ranec ontmoet, tot wie zij zich - tegen haar wil - als door een magneet voelt aangetrokken. Het conflict is geboren wanneer zij in tweestrijd komt te staan. Wat weegt zwaarder... haar liefde voor de zorgzame maar jaloerse Jondalar of haar steeds sterker wordende gevoelens voor Ranec?

Boek verkeert in goede staat

pakketpost

De Aardkinderen - De vallei van de paarden

Jean M. Auel - De Aardkinderen - De vallei van de paarden
Auteur: Jean M. Auel
Tag:
Jaar: 1997
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Jean M. Auel - De aardkinderen - Deel 2

De vallei van de paarden

Ayla probeert steeds opnieuw de vele taboes van de oude stamcultuur te doorbreken en haar eigen leven te leiden. De Stam straft haar zwaar voor haar verlangen: ze wordt verstoten. Ayla besluit op zoek te gaan naar de Anderen, die zijn zoals zij. Ze trekt door een onbekende, vijandige wereld, waar een ijzig klimaat heerst. Na een lange zwerftocht komt ze in een beschutte valei; ze besluit daar tijdens de sneeuwperiode te blijven. Ze ontdekt dat de dieren even kwetsbaar zijn als zijzelf en sluit vriendschap met ze. Geen van haar ervaringen bereidt haar voor op de verwarring die haar overvalt wanneer ze een jongeman redt uit de klauwen van de door haar geadopteerde holeleeuw. Ze wordt heen en weer geslingerd tussen har verlangen naar menselijk gezelschap en haar angst voor de onbekende Andere.

Boek verkeert in goede staat

pakketpost

Abarat

Clive Barker - Abarat
Auteur: Clive Barker
Tag:
Jaar: 2004
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Clive Barker - Abarat

Candy Quackenbush onderneemt een geweldige reis die haar saaie bestaan voor altijd verandert. Het lot keilt haar over de magische drempel van een vergeten wereld. Van een veld in Minnesota duikt ze de enorme Zee van Izabella in!

Vanaf dat moment wordt ze meegesleept naar de vijfentwintig eilanden van de Abarat, een wereld die anders is dan alles wat ze ooit gezien heeft… of toch niet?

Candy krijgt te maken met toverij, mysteries en fantastische wezens - vrienden en vijanden. En onderwijl probeert ze te begrijpen waarom ze naar deze plek is gekomen en waarom de boosaardige Kristoffel Kadaver zo zijn best doet om haar op te sporen.

Boek verkeert in goede staat.

pakketpost

20,000 Mijlen onder zee - Westelijk halfrond

Jules Verne - 20,000 Mijlen onder zee - Westelijk halfrond
Auteur: Jules Verne
Tag:
Jaar: 1936
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Jules Verne - 20.000 mijlen onder zee - Westelijk halfrond

Het verhaal gaat over Kapitein Nemo, Mijnheer Arronax, Ned Land en Koenraad die over de hele wereld rondreizen met de Nautilus, de grote,sterke onderzeeër.
Ze beginnen het 2e deel van hun reis in de Indische Oceaan. Ze gaan parelvissen in de baai van Ceylon daarna gaan ze via de Rode Zee door de Arabische Tunnel naar de Middellandse Zee. Daarna door de Straat van Gibraltar langs de kust van Portugal recht naar de Zuidpool! Ze komen ook nog vast te zitten in een IJsblok en in een cycloon aan de kust van de VS. Daarna via Het Kanaal naar Noorwegen, hier eindigt het verhaal.
Boek is in goede staat.

verzending pakketpost of opengeslagen 450gr