fantasy, pagina 9


Westland - Wisselvrouw

Katharine Kerr - Westland - Wisselvrouw
Auteur: Katharine Kerr
Tag:
Jaar: 2001
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Katharina Kerr - Westland - Wisselvrouw

De vierde roman over het Westland

Wisselvrouw
is de vierde roman van de Westland-cyclus - een cyclus over moedige avonturen, tijdloze liefde, hachelijke strijd en pure magie.
De stad Cengarn wordt belegd door de legers van de wisselvrouw Alshandra, die probeert de geboorte van een lotsverbonden kind te verhinderen. Jill en haar bondgenoten hebben tot taak de mensenmoeder te beschermen.
Wanneer Rhodry naar het slagveld vliegt, weet hij nog niet dat hem daar een persoonlijk gevecht wacht met Alshandra's hogepriesteres. Zij haat hem al jaren en is bereid alle mogelijke wapens te gebruiken om Rhodry te vernietigen.
Deze confrontatie kan het lot van Deverry voorgoed bezegelen...
Katharine Kerr is beroemd geworden met haar hoogst originele Keltische fantasy, die begon met de Deverry Saga.


Boek is zo goed als nieuw

verzending pakketpost

Don Rodriguez

Lord Dunsany - Don Rodriguez
Auteur: Lord Dunsany
Tag:
Jaar: 1975
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Lord Dunsany - Don Rodriguez.

De kronieken van de schaduwvallei. Dit boek speelt in het oude spanje, in de dagen van de gouden eeuw, de tijd van romantiek en heldendaden, van magie en mysterie. Velen, onder wie grootheden als lord dunsany en don quichotte, hebben later met heimwee naar deze tijd teruggekeken en er over gemijmerd. Nuchtere historici zullen beweren dat een dergelijke gouden eeuw slechts bestaan heeft in de verbeelding van fantasten en dromers. Hoe dan ook, zij kunnen ons niet beletten te genieten van de door lord dunsany opgetekende avonturen van don rodriquez en zijn metgezel morano en van hun komst naar de schaduwvallei. Als de heer der valleien van arguento harez zijn einde voelt naderen, roept hij zijn oudste zoon bij zich en laat hem zijn zwaard na om mee te strijden in de oorlogen en zijn mandoline om op te spelen onder de balkons van schone jonkvrouwen in de avondschemeri ng. En dus vertrekt de jonge don rodriquez na zijn vaders dood op zoek naar oorlogen om zijn goede, geerfde zwaard te kunnen gebruiken en naar jonkvrouwen om hen onder begeleiding van mandolinespel te kunnen toezingen. Na een lange zwerftocht met velerlei avonturen vindt don rodriquez de gezochte oorlog aan de andere kant van de pyrenee�n en keert ongedeerd uit de strijd terug om zich tenslotte in de schaduwvallei te vestigen.

Boek verkeert in goede staat, rug heeft wel iets waterschade.

gew.200gr

De tovenaarsleerling

Lord Dunsany - De tovenaarsleerling
Auteur: Lord Dunsany
Tag:
Jaar: 1975
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Lord Dunsany - De tovenaarsleerling

Een vreemd magisch verhaal vol wonderen.
Het boek speelt in de nadagen van de Gouden Eeuw van romantiek en ridderlijkheid in een Spanje dat nooit echt bestaan heeft. De hoofdpersoon Ramon Alonzo is een telg uit een voornaam, maar verarmd geslacht. Hij trekt de wereld in om fortuin te maken, maar vooral om een bruidsschat voor zijn jongere zus te verwerven. Zijn vader heeft voor hem een zeer ongebruikelijk beroep gekozen.

Boek verkeert in goede staat

gew.160gr

Het zwaard van Welleran

Lord Dunsany - Het zwaard van Welleran
Auteur: Lord Dunsany
Tag:
Jaar: 1975
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Lord Dunsany - Het zwaard van Welleran

In deze tweede verhalenbundel worden wij weer meegenomen naar Dunsany's droomwereld, waar hij ons vertelt over 'de kleine koninkrijken aan de rand van de wereld'. Hij toont ons marmeren koepels, die afsteken tegen vlammende zonsondergangen; brengt hij ons in de ban van het zwaard van de machtige Welleran van Merimna; vertelt ons van het legendarische Sardathrion, de droomstad der Goden, die tot hun ontzetting onverwachts door de Tijd, hun onderhorige, verwoest wordt en van Erlathronion, de stad waarvan de dichter zong, die niet in het Noorden en niet in het Zuiden ligt, waar zomer noch winter heerst, maar waar het altijd lente en herfst tegelijk is...

Boek verkeert in goede staat.

gew.175gr

Het land Urshurak

Hildebrands & Jack Nichols - Het land Urshurak
Auteur: Hildebrands & Jack Nichols
Tag:
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Hildebrands & Jack Nichols - Het land Urshurak

In het magische land Urshurak wordt de macht van de Heer van de Dood sterker, en gevreesd wordt dat hij uiteindelijk zijn tirannie zal neerleggen over gans de 'wereld'. Dwergen, gnomen, diermensen, elfen, mensen, amazones, pseudo-vikings, enz. verenigen zich tegen de horden van het Kwaad, en de laatste strijd wordt gestreden.

Boek verkeert in goede staat.

gew.520gr

Kinderen van de dageraad 1 - over een zee van ijs

William Sarabande - Kinderen van de dageraad 1 - over een zee van ijs
Auteur: William Sarabande
Tag:
Jaar: 1995
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Sarabande - Kinderen van de dageraad 1 - over een zee van ijs

Het hart van de dappere jonge jager Torka is gebroken na het verlies van zijn gezin dat is omgekomen bij een aanval van een moordzuchtige mammoet. Met de overlevenden van zijn stam trekt hij naar onbekende, oostwaarts gelegen steppen om een nieuw bestaan op te bouwen.
Lonit, een jong meisje dat Torka heimelijk liefheeft, is nog een kind wanneer de lange reis begint, maar ze bloeit allengs op tot een mooie, moedige vrouw. Ze ontfermt zich over Karana, een kleine jongen die door zijn volk is achtergelaten en die zich als een schuw dier schuilhoudt in de bergen.
Dan dringt Galeena hun kamp binnen, de meedogenloze en sluwe leider van een groep jagers die eropuit is Torka te verdrijven...

Boek verkeert in zeer goede staat.

gew.600gr.

De poort des doods 2 - Elfenster

Weis & Hickman - De poort des doods 2 - Elfenster
Auteur: Weis & Hickman
Tag:
Jaar: 1998
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Weis & Hickman - De poort des doods 2 - Elfenster

Eeuwen geleden spleten tovenaars een wereld in vier rijken - Hemel, Steen, Vuur en Zee - met elkaar verbonden door de gevaarlijke en geheimzinnige Poort des Doods. Nu weten nog maar enkelen van het bestaan van alle vier de rijken, maar eerst moeten zij de mysteri�n van hun eigen wereld doorgronden...

Elfenster is het verhaal van Pryan, het Rijk van het Vuur. Felle zon en regen hebben een zo gigantisch oerwoud geschapen, dat mensen en elfen hoog in de bomen huizen en alleen dwergen laag bij de grond leven. Al generaties woedt er een oorlog en de totale vernietiging dreigt. Haplo wordt door de geheimzinnige Heer en Vader als verkenner gestuurd om te proberen een ramp te voorkomen...

Boek verkeert in goede staat.

gew.250/500gr.

De poort des doods 1 - Drakevleugel

Weis & Hickman - De poort des doods 1 - Drakevleugel
Auteur: Weis & Hickman
Tag:
Jaar: 1998
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Weis & Hickman - De poort des doods 1-Drakevleugel

Drakevleugel' is het verhaal van Arianus, het Rijk van de Hemel, waar menselijke wezens, elven en dwergen strijden om de heerschappij over het kostbare water. In deze oorlog krijgt huurmoordenaar Hugh de Hand opdracht de zoon van de koning te vermoorden. Hij krijgt ernstige twijfels over zijn opdracht en beseft tenslotte dat er veel meer op het spel staat dan het leven van een kind... en misschien wel meer dan het lot van een wereld.

Boek verkeert in goede staat.

gew.250/500gr.

Nieuwe Maan

Stephenie Meyer - Nieuwe Maan
Auteur: Stephenie Meyer
Tag:
Jaar: 2010
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Stephenie Meyer - Nieuwe maan

2e deel van de Twilight saga

Verdorie mompelde ik toen ik mijn vinger openhaalde aan het papier. Een druppeltje bloed welde op uit de kleine wond. Toen gebeurde alles in een stroomversnelling. Edward stortte zich op me en gooide me over de tafel. Ik viel met een klap op de grond naast de piano, in de puntige glasscherven. Versuft en gedesoriënteerd keek ik op van het helderrode bloed dat uit mijn arm gutste? recht in de koortsachtige ogen van zes vampiers die ineens razende dorst hadden. Voor Bella Swan is slechts één ding belangrijker dan het leven zelf: Edward Cullen. Maar verliefd zijn op een vampier is nog veel gevaarlijker dan ze ooit had kunnen denken. Edward heeft Bella al eens gered uit de klauwen van een slechte vampier, maar nu hun gewaagde relatie alles wat hen lief is bedreigt, komen ze pas echt in de problemen. Een onweerstaanbare combinatie van romantiek en spanning met een bovennatuurlijk tintje. Gepassioneerd, meeslepend en vol verrassende wendingen. Dit adembenemende liefdesverhaal tussen een vampier en een mens houdt miljoenen mensen wereldwijd in zijn ban.

Boek verkeert in goede staat

Thunderbirds - Lady Penelope kleurboek

onbekend - Thunderbirds - Lady Penelope kleurboek
Auteur: onbekend
Tag:
Jaar: 2001
Bindwijze: Special
Omschrijving:

Een zo goed als nieuw kleurboek van Thunderbirds.

Nog niets ingekleurd.

gew.115gr.