fantasy, pagina 9


Het land Urshurak

Hildebrands & Jack Nichols - Het land Urshurak
Auteur: Hildebrands & Jack Nichols
Tag:
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Hildebrands & Jack Nichols - Het land Urshurak

In het magische land Urshurak wordt de macht van de Heer van de Dood sterker, en gevreesd wordt dat hij uiteindelijk zijn tirannie zal neerleggen over gans de 'wereld'. Dwergen, gnomen, diermensen, elfen, mensen, amazones, pseudo-vikings, enz. verenigen zich tegen de horden van het Kwaad, en de laatste strijd wordt gestreden.

Boek verkeert in goede staat.

gew.520gr

Kinderen van de dageraad 1 - over een zee van ijs

William Sarabande - Kinderen van de dageraad 1 - over een zee van ijs
Auteur: William Sarabande
Tag:
Jaar: 1995
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Sarabande - Kinderen van de dageraad 1 - over een zee van ijs

Het hart van de dappere jonge jager Torka is gebroken na het verlies van zijn gezin dat is omgekomen bij een aanval van een moordzuchtige mammoet. Met de overlevenden van zijn stam trekt hij naar onbekende, oostwaarts gelegen steppen om een nieuw bestaan op te bouwen.
Lonit, een jong meisje dat Torka heimelijk liefheeft, is nog een kind wanneer de lange reis begint, maar ze bloeit allengs op tot een mooie, moedige vrouw. Ze ontfermt zich over Karana, een kleine jongen die door zijn volk is achtergelaten en die zich als een schuw dier schuilhoudt in de bergen.
Dan dringt Galeena hun kamp binnen, de meedogenloze en sluwe leider van een groep jagers die eropuit is Torka te verdrijven...

Boek verkeert in zeer goede staat.

gew.600gr.

De poort des doods 2 - Elfenster

Weis & Hickman - De poort des doods 2 - Elfenster
Auteur: Weis & Hickman
Tag:
Jaar: 1998
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Weis & Hickman - De poort des doods 2 - Elfenster

Eeuwen geleden spleten tovenaars een wereld in vier rijken - Hemel, Steen, Vuur en Zee - met elkaar verbonden door de gevaarlijke en geheimzinnige Poort des Doods. Nu weten nog maar enkelen van het bestaan van alle vier de rijken, maar eerst moeten zij de mysteri�n van hun eigen wereld doorgronden...

Elfenster is het verhaal van Pryan, het Rijk van het Vuur. Felle zon en regen hebben een zo gigantisch oerwoud geschapen, dat mensen en elfen hoog in de bomen huizen en alleen dwergen laag bij de grond leven. Al generaties woedt er een oorlog en de totale vernietiging dreigt. Haplo wordt door de geheimzinnige Heer en Vader als verkenner gestuurd om te proberen een ramp te voorkomen...

Boek verkeert in goede staat.

gew.250/500gr.

De poort des doods 1 - Drakevleugel

Weis & Hickman - De poort des doods 1 - Drakevleugel
Auteur: Weis & Hickman
Tag:
Jaar: 1998
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Weis & Hickman - De poort des doods 1-Drakevleugel

Drakevleugel' is het verhaal van Arianus, het Rijk van de Hemel, waar menselijke wezens, elven en dwergen strijden om de heerschappij over het kostbare water. In deze oorlog krijgt huurmoordenaar Hugh de Hand opdracht de zoon van de koning te vermoorden. Hij krijgt ernstige twijfels over zijn opdracht en beseft tenslotte dat er veel meer op het spel staat dan het leven van een kind... en misschien wel meer dan het lot van een wereld.

Boek verkeert in goede staat.

gew.250/500gr.

Nieuwe Maan

Stephenie Meyer - Nieuwe Maan
Auteur: Stephenie Meyer
Tag:
Jaar: 2010
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Stephenie Meyer - Nieuwe maan

2e deel van de Twilight saga

Verdorie mompelde ik toen ik mijn vinger openhaalde aan het papier. Een druppeltje bloed welde op uit de kleine wond. Toen gebeurde alles in een stroomversnelling. Edward stortte zich op me en gooide me over de tafel. Ik viel met een klap op de grond naast de piano, in de puntige glasscherven. Versuft en gedesoriënteerd keek ik op van het helderrode bloed dat uit mijn arm gutste? recht in de koortsachtige ogen van zes vampiers die ineens razende dorst hadden. Voor Bella Swan is slechts één ding belangrijker dan het leven zelf: Edward Cullen. Maar verliefd zijn op een vampier is nog veel gevaarlijker dan ze ooit had kunnen denken. Edward heeft Bella al eens gered uit de klauwen van een slechte vampier, maar nu hun gewaagde relatie alles wat hen lief is bedreigt, komen ze pas echt in de problemen. Een onweerstaanbare combinatie van romantiek en spanning met een bovennatuurlijk tintje. Gepassioneerd, meeslepend en vol verrassende wendingen. Dit adembenemende liefdesverhaal tussen een vampier en een mens houdt miljoenen mensen wereldwijd in zijn ban.

Boek verkeert in goede staat

Thunderbirds - Lady Penelope kleurboek

onbekend - Thunderbirds - Lady Penelope kleurboek
Auteur: onbekend
Tag:
Jaar: 2001
Bindwijze: Special
Omschrijving:

Een zo goed als nieuw kleurboek van Thunderbirds.

Nog niets ingekleurd.

gew.115gr.