flora en fauna, pagina 2


Vogels van West- En Midden-Europa

Diversen - Vogels van West- En Midden-Europa
Auteur: Diversen
Tag:
Jaar: 1982
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Vogels van West- En Midden-Europa

Zelfs het dichtbevolkte West- en Midden-Europa biedt nog voldoende mogelijkheden om vogels waar te nemen. Niet alleen natuurgebieden, maar ook parken en tuinen zijn uitstekende plaatsen om ze te observeren. Deze veldgids beschrijft in systematische volgorde, gerangschikt naar familie, meer dan 300 vogels. Aan de hand van hun specifieke kenmerken en eigenschappen als vorm, veren, grootte, vlucht en zang zijn ze in hun natuurlijke omgeving gemakkelijk te herkennen.Met verspreidingskaartjes en waarnemingstips. Deze gids staat vol met prachtige tekeningen die in kleur zijn uitgevoerd en veel details laten zien.


Boek is zo goed als nieuw

pakketpost

Paddestoelen Van West- En Midden-Europa

Diversen - Paddestoelen Van West- En Midden-Europa
Auteur: Diversen
Tag:
Jaar: 1982
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Paddestoelen Van West- En Midden-Europa.

Paddestoelen komen in allerlei vormen, maten en kleuren voor. De paddestoelenflora is in de loop van de tijd sterk veranderd en in verscheidenheid helaas afgenomen. Steeds meer soorten zijn zeldzaam tot zeer zeldzaam geworden. Deze veldgids beschrijft meer dan 220 paddestoelen in woord en beeld. Soorten die sterk op elkaar lijken staan overzichtelijk bijelkaar, zodat de specifieke kenmerken in ├ę├ęn oogopslag kunnen worden vergeleken. Deze gids staat vol met prachtige tekeningen die in kleur zijn uitgevoerd en veel details laten zien.


Boek is zo goed als nieuw

pakketpost

Suske en Wiske natuurboek

Willy vandersteen - Suske en Wiske natuurboek
Auteur: Willy vandersteen
Tag:
Jaar: 2001
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Aan de hand van de beroemde stripfiguren wordt informatie verstrekt over de woonomgeving en het milieu. Het klimaat, milieuvervuiling, met uitsterving bedreigde dieren, bos, platteland en zee zijn een aantal van de onderwerpen die worden behandeld.
De lezer krijgt de kans om zijn kennis te testen in De grote natuurquiz die ook in deze uitgave is opgenomen.

Het boek is geschreven door Dirk Nielandt en verscheen in de reeks Slim bekeken.

Zoals inmiddels gebruikelijk is bij non-fictie uitgaven van Suske en Wiske verschijnen delen van dit boek ook weer in voorpublicatie in het Suske en Wiske weekblad.

Boek verkeert in goede staat. is wel naam en adres is geschreven

Klein herbarium

Marjolein Bastin - Klein herbarium
Auteur: Marjolein Bastin
Tag:
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Er zijn mensen die in verrukking komen bij het zien van bloeiende wilde planten. Zo ook de tekstschrijver van dit boekje. Door zijn gevoelens op schrift te stellen doet hij ongetwijfeld velen plezier. De speurders langs slootkanten en wegbermen zullen zijn enthousiasme delen en herkennen. Toch is de tekst in de eerste plaats bedoeld als aanvulling op de tekeningen van Marjolein Bastin. Zij weet de bloemen haast nog natuurgetrouwer af te beelden dan in een echt herbarium mogelijk is. Geen boekje om wilde planten te leren kennen. Meer een weergave van gevoelens die iedere plantenminnaar ondergaat bij het vinden van al die wonderbaarlijke bloemen des velds.

Boek verkeert in zeer goede staat.

gew. 364gr

The book of fruits

George Brookshaw - The book of fruits
Auteur: George Brookshaw
Tag:
Jaar: 2005
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Pomona Britannica, oorspronkelijk gepubliceerd in 1812, toonde de rijkdom van fruitsoorten gekweekt in Engeland, met een prachtig illustraties door George Brockham van 256 soorten van vijftien soorten fruit. Voor deze compacte, verbeterde herdruk, hebben we het geluk gehad om het gebruik van een zeer zeldzame originele exemplaar te verkrijgen: de prachtige, limited edition, met de hand gekleurde volume dat voor het eerst werd in handen van prinses Elizabeth, dochter van George III. Elk hoofdstuk van onze publicatie richt zich op een familie van fruit en gaat gepaard met een eigentijdse tekst geven voedingswaarde informatie over de vruchten en culturele en historische analyses. Liefdevol gemaakt op houtskool achtergronden, de verrukkelijke kersen, appels, vijgen, en andere goddelijke vruchten lijken te springen van de pagina af.

Boek is engelstalig

Boek is in nieuwstaat.

gew.750gr

Pomona Britannica

George Brookshaw - Pomona Britannica
Auteur: George Brookshaw
Tag:
Jaar: 2002
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Fraai 3 talig boek, Engels, Duits en Frans,rijk ge´llustreerd met vele kleurentekeningen van fruit en allerlei soorten vruchten.

Boek verkeert in zeer goede staat.

verzending pakketpost

De kleine insektengids

Lars Klinting - De kleine insektengids
Auteur: Lars Klinting
Tag:
Jaar: 1999
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Alleen in ons land al komen ca. 20.000 verschillende soorten insecten voor. In deze gids worden ongeveer honderd meest voorkomende insecten beschreven. In het inleidende gedeelte komen o.a. de gedaanteverwisseling en de zintuigen aan de orde. De illustraties zijn duidelijk. Een register is toegevoegd. Voor de ge´nteresseerde jeugd vanaf 9 jaar is deze gids zeer geschikt.

Boek verkeert in bijna nieuwstaat

gew.100/250gr.

Libelle Vogelalbum

Marjolein Bastin - Frans Buissink - Libelle Vogelalbum
Omschrijving:

Uitleg over het leven en gedrag van een aantal in Nederland voorkomende vogels, voorzien van veel gekleurde en zwart-witte tekeningen. De plaatjes zijn netjes ingeplakt.

Boek verkeert in zeer goede staat

gew.630gr