kookboek


A girl's got to eat

Anne Verheecke - A girl's got to eat
Auteur: Anne Verheecke
Tag:
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Anne Verheecke - A girl's got to eat


Boek met recepten en 11 zeefdrukken.


Boek is in goede staat.
Boek is in het Engels.


Gewicht 502gr.

Jamie's dinners

Jamie Oliver - Jamie's dinners
Auteur: Jamie Oliver
Tag:
Jaar: 2004
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Jamie Oliver - Jamie's dinners

Eerst was hij de helpende hand in duizenden keukens, daarna hielp hij kansarme jongeren aan een nieuwe toekomst. Nu heeft hij zijn eigen gezin aan tafel, en daarmee alle gezinnen van het land. it's dinnertime!
Twee jaar wachten wordt eindelijk beloond, en hoe... Jamie Oliver komt met Jamie's dinners terug met een toptitel boordevol heerlijke gerechten, die zoals altijd makkelijk en steeds weer verrassend zijn. Geïnspireerd door het dagelijkse familiediner ging Jamie op zoek naar eenvoudig te maken, betaalbare en gezonde gerechten. Dat leidde tot een grote verzameling heerlijke recepten uitgegeven in het Naked Chef-formaat, makkelijk in gebruik en onmisbaar in iedere keuken!

Boek is in goede staat, maar heeft wel geschreven tekst op een schutblad

gew.980gr

Culinaire capriolen met Droste cacao

H. Holthausen - Culinaire capriolen met Droste cacao
Auteur: H. Holthausen
Tag:
Jaar: 1960
Bindwijze: Special
Omschrijving:

Holthausen H.- Culinaire capriolen met Droste cacao

Door Henriette Holthausen en illustraties van Frans de Keuning


Beslist leuke boekje met verrassende recepten en leuke illustraties.


Boek is in zeer goede staat

gew.55gr.

Leven lang fit kookboek

Marilyn Diamond - Leven lang fit kookboek
Auteur: Marilyn Diamond
Tag:
Jaar: 1991
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Marilyn diamond - leven lang fit kookboek

Het GROOT LEVEN LANG FIT KOOKBOEK met heerlijke en gemakkelijk klaar te maken recepten. Dit lijvige kookboek vergemakkelijkt op bijzondere wijze het volgen van de filosofie van het basisboek en hoort thuis in de keuken van elke EEN LEVEN LANG FIT gebruiker. Alle recepten zijn vegetarisch, maar zullen ook de smaakpapillen van vleesliefhebbers strelen. Ze bevatten geen cholesterol en vrijwel geen verzadigde vetzuren. De vertaling van dit bijzondere boek is voor de Nederlandse en Belgische markt bewerkt door Jan Morgan, een voedingsdeskundige die gespecialiseerd is in het aanpassen van Amerikaanse recepten aan de omstandigheden in de Lage Landen.

Boek verkeert in zeer goede staat.

verzending pakketpost

Jamie in 30 minuten - dvdbox

Jamie Oliver - Jamie in 30 minuten - dvdbox
Auteur: Jamie Oliver
Tag:
Jaar: 2015
Bindwijze: Special
Omschrijving:

Jamie Oliver - Jamie in 30 minuten

Jamie in 30 minuten is een unieke serie waarin Jamie Oliver ons laat kennismaken met een revolutionaire manier van koken. De altijd beweeglijke en druk pratende chef laat zien hoe je een complete maaltijd maakt in de tijd die je normaal nodig hebt voor één gang. Het is niet te geloven wat er allemaal kan in maar 30 minuten! Het mooie is dat er geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit. De tijdwinst zit 'm in een goede organisatie, een snelle manier van werken en slimme trucjes om de meest overheerlijke gerechten in een mum van tijd op tafel te toveren. De maaltijden zijn zorgvuldig voorbereid, dus we komen in elke aflevering direct ter zake: lekker koken op hoge snelheid. Jamie heeft complete menu's samengesteld, waarvan de gangen perfect bij elkaar passen. Het wordt allemaal gepresenteerd op een heel toegankelijke manier. Zijn handelsmerk. Deze manier van koken is erop gericht elke minuut optimaal te benutten, plezier te hebben en je keuken eindelijk weer eens echt goed te gebruiken. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, vind je het niet alleen geweldig maar wil je ook nooit meer anders. Schitterende close-ups van de prachtige maaltijden maken deze serie tot een visuele traktatie voor de kijker - en een bron van nieuwe inspiratie voor iedereen die van koken houdt.

Dvd-box met 5 dvd's nieuw in cellufaanverpakking

gew. 200gr

Anton Pieck Winterboek

Diversen - Anton Pieck Winterboek
Auteur: Diversen
Tag:
Jaar: 1993
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Anton Pieck Winterboek

Verhalen van Nederlandse auteurs rondom de winterse feesten, aangevuld met folkloristische tradities en recepten van oudhollandse hapjes en drankjes.
Met oa. Annie M.G. Schmidt,Anne de vries, Godfried Bomans, Simon Carmiggelt en de recepten van Pauline Remmers.

Boek verkeert in goede staat

gew.900gr

Nijntjes kookboek tussendoortjes

Dick Bruna - Nijntjes kookboek tussendoortjes
Auteur: Dick Bruna
Tag:
Jaar: 2005
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Omdat het feest is bij tante trijn worden er allerlei heerlijke hapjes gemaakt. Boris en barbara maken een perentaart, betje big en knorretje maken appelbolletjes en nijntje maakt zelf ijslolly's.
Aansluitend op het thema van de Kinderboekenweek 2001, geeft nijntjes kookboek vele mogelijkheden om je kookhobby uit te oefenen. In dit kookboek staan recepten voor heerlijke tussendoortjes, die volwassenen en kinderen samen kunnen maken. De recepten variren van de eenvoudigheid te bereiden aardbeien-yoghurtshake tot het uitgebreide recept voor een sinaasappel Charlotte taart. Bij de tekst worden de gerechten op mooie fullcolour foto's getoond. Achter in het boek staan de recepten van de gerechten overzichtelijk per pagina beschreven, waarbij ook een aantal tips vermeld wordt.
...en als alle vriendjes er zijn
klinkt het in koor: smakelijk eten!

Boek is als nieuw

gew.350gr

Het beste uit de wok en andere eenpansgerechten

Marlies Sauerborn - Het beste uit de wok en andere eenpansgerechten
Auteur: Marlies Sauerborn
Tag:
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

In dit boek leert u de wok en andere eenpansgerechten in al hun veelzijdigheid kennen. Het biedt u de heerlijkste recepten voor soepen, voorgerechten, vlees en vis, vegetarische schotels en pasta- en rijstgerechten. Elk gerecht wordt stap voor stap beschreven en smaakvol gepresenteerd met een kleurenfoto. Bovendien worden telkens de bereidingstijd en de hoeveelheid calorien aangegeven. Laat u inspireren en geniet van deze heerlijke gerechten.

Boek verkeert in bijna nieuwstaat.

gew.>500gr

De wereld in Kerstsfeer

Sonja van de Rhoer - De wereld in Kerstsfeer
Auteur: Sonja van de Rhoer
Tag:
Jaar: 1997
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Folklore, decoraties, tips en recepten
uit de hele wereld.

Kerstmis is bij uitstek de periode waarin over
de gehele wereld allerlei gebruiken herleven.

Maar wat is de herkomst ervan?
Waarom vieren de Schotten bijvoorbeeldHogmanay [ oudejaarsavond] en geen Kerst?
Wat is Joelfeest?
Waarom zetten we een kerstboom in huis?Het antwoord op deze en vele andere vragen
vindt u in dit boek.

Maar ook ideen voor sfeervolle groendecoraties
en bijzondere recepten voor een heerlijk kerstdiner.

Boek verkeert in bijna nieuwstaat.

gew.250/500gr.

Grootmoeders grote keukenboek

Diversen - Grootmoeders grote keukenboek
Auteur: Diversen
Tag:
Jaar: 1996
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Traditionele, bekende regionale en oer-Nederlandse gerechten worden in dit kookboek op eigentijdse wijze bereid. Qua samenstelling, bereiding en resultaat hebben de gerechten hun oorspronkelijke karakter volledig behouden (soepen, vlees-, kip-, wild-, vis-, eier-, groente- en graangerechten, sauzen, pappen en puddingen enz.). De gemakken van de hedendaagse keukenapparatuur worden in de bereidingswijzen echter volledig benut. De recepten zijn vrij eenvoudig van samenstelling, degelijk en eerlijk, met nauwelijks prefab-ingredinten. Bereidingstijden zijn relatief kort (apparatuur). De receptuur is evenwichtig, gemakkelijk en praktijkgericht beschreven. Veel kook- en huishoudelijke tips en adviezen zijn functioneel, nog steeds het proberen waard. De aangegeven hoeveelheden zijn ruim, maar niet extreem. De totale presentatie is heel aantrekkelijk, met veel bruin/witte tekeningen en druk in bruin. Het boek is overzichtelijk, met een gemakkelijk raadpleegbare alfabetische inhoudsopgave.

Boek is in nieuwstaat.

Gew.250/500gr.