thriller, pagina 2


Het veilige huis

Nicci French - Het veilige huis
Auteur: Nicci French
Tag:
Jaar: 2000
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Een brute moordaanslag in een huis in een rustige, rijke buurt van een Engels provinciestadje resulteert in twee doden. Het derde slachtoffer blijft in leven: een tienermeisje met een doorgesneden keel wordt door de politie in veiligheid gebracht. Op zoek naar een veilig huis voor deze enige getuige wendt de politie zich tot dr. Samantha Laschen, die bekendstaat om haar baanbrekend werk bij de behandeling van posttraumatische stress-stoornissen.
Sam Laschen denkt dat ze als bekwaam arts en liefhebbende vriendin de jonge, beschadigde vrouw wel kan beschermen en verzorgen. Maar wat begint als een gunst en een psychiatrisch experiment, eindigt in een vlucht om haar eigen geestelijke gezondheid te bewaren, de waarheid boven tafel te krijgen en alles wat haar dierbaar is in leven te houden.

Boek verkeert in goede staat.

gew.250/500gr.

Onthulling

Michael Crichton - Onthulling
Auteur: Michael Crichton
Tag:
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Tom Sanders, veelbelovend manager van het software-bedrijf DigiCom
in Seattle, lijkt zeker van zijn carričre. Tot hij ervan wordt
beschuldigd zijn nieuwe baas Meredith Johnson te hebben aangerand.

Boek verkeert in nieuwstaat

Gew.250/500gr.

Verblind

Dean Koontz - Verblind
Auteur: Dean Koontz
Tag:
Jaar: 2002
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Bartholomew Lampion wordt blind op zijn derde, wanneer chirurgen zijn ogen moeten verwijderen om een snelgroeiende kanker weg te nemen. Maar Barty krijgt op zijn dertiende zijn zicht terug...Hoe en waarom dat gebeurt, wordt duidelijk in een adembenemende reis vol moed spanning en avontuur.Het blad People zei: 'Koontz scares the daylights out of us.' In Verblind doet Koontz dat, maar ook meer. Niemand die het heeft gelezen zal nog op dezelfde manier naar de wereld kijken.Dean Koontz is een van de bestverkopende auteurs ter wereld.

Boek verkeert in goede staat


verzendkosten pakketpost