thriller, pagina handboek-snoeien


Russian Roulette Kill Alex Rider

Anthony Horowitz - Russian Roulette Kill Alex Rider
Auteur: Anthony Horowitz
Tag:
Jaar: 2013
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Anthony Horowitz - Russian Roulette Kill Alex Rider

In de prequel van de bestverkopende Alex Rider-reeks van Anthony Horowitz krijgt contractmoordenaar Yassen Gregorovich opdracht om Alex te vermoorden. Maar Yassen kent een geheim uit het verleden dat hem verbindt met de veertienjarige spion. Wat zorgt ervoor dat een van hen ervoor kiest om kwaad te doen, en wat is ervoor nodig om hem tot moordenaar te maken?


Zo goed als nieuw.
Engelstalig


Gewicht pakket post

Farlander

Col Buchanan - Farlander
Auteur: Col Buchanan
Tag:
Jaar: 2012
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Col Buchanan - Farlander

Ash is een Roshun, een vooraanstaand lid van een elitegroep sluipmoordenaars die nooit faalt. Hij is oud, zijn spieren zijn stijf en zijn botten kraken bij elke beweging die hij maakt, maar tot dusver was hij tegen elke taak opgewassen. Zijn gebrekkige conditie blijft echter niet onopgemerkt en na een opdracht die hij op het nippertje weet te overleven, wordt hij gedwongen een opvolger te kiezen. Afgaand op zijn intuïtie kiest hij voor Nico, een straatarm zwerfkind uit de stad Bar-Khos. Een stad die na een strijd van tientallen jaren dreigt te bezwijken onder de onstuitbare veroveringsdrang van de heerscharen van het Rijk van Mann. Een somber vooruitzicht, want over Mann heerst de Heilige Matriarch Sasheen, een meedogenloze, op macht beluste vrouw die via een waar schrikbewind haar plannen doordrijft. Als de door-en-door perverse zoon van Sasheen in razernij een vrouw vermoordt die een hanger draagt van de Roshun, gaan Ash en zijn jeugdige leerling op pad om het vonnis te voltrekken. Op dat moment beseft Ash dat hij aan de vooravond staat van de moeilijkste opdracht in zijn loopbaan...


Zo goed als nieuw.


Gewicht 660gr.

Onbegrepen

Karin Slaughter - Onbegrepen
Auteur: Karin Slaughter
Tag:
Jaar: 2008
Bindwijze: Pocket
Omschrijving:

Karin Slaughter - Onbegrepen

Onbegrepen is een uitgave van de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek ter gelegenheid van Juni-Maand van het Spannende Boek 2008.

Het leven gaat aan Martin voorbij. Hij werkt als hoofdboekhouder bij Southern Toiletbenodigden en woont nog bij zijn moeder. Hij zoekt zijn toevlucht in zijn enige echte passie: het lezen van misdaadromans. Hier gaat hij zo in op dat hij geen oog heeft voor de misdaden die in zijn omgeving worden gepleegd.

Maar wanneer een collega op brute wijze wordt vermoord, treedt Martin ongewild op de voorgrond. Als er nog een dode valt, wordt echter duidelijk dat Martin door de politie als hoofdverdachte wordt gezien...

Boek is in nieuwstaat.

Gew.50/100gr.

Koekoeksjong

Robert Calbraith - J.K. Rowling - Koekoeksjong
Auteur: Robert Calbraith - J.K. Rowling
Tag:
Jaar: 2013
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Robert Calbraith - J.K. Rowling - Koekoeksjong

Als een getroebleerd supermodel een dodelijke val maakt vanaf een winters balkon in de Londense wijk Mayfair, wordt aangenomen dat het zelfmoord was. Haar broer twijfelt daaraan en roept de hulp in van privédetective Cormoran Strike.

Strike is een invalide oorlogsveteraan – met wonden die zowel fysiek als mentaal zijn – en zijn leven is een puinhoop. De opdracht lost zijn geldproblemen op, en zijn nieuwe assistente Robin blijkt een godsgeschenk. Maar naarmate Strike dieper graaft in de complexe modellenwereld, neemt alles een steeds duisterder wending – en loopt hij zelf steeds meer gevaar...

Een intrigerend, elegant mysterie met de atmosfeer van Londen: van de stille straten van Mayfair en de pubs in de steegjes van East End tot de drukte van Soho. Koekoeksjong is een klassieke Britse misdaadroman in de traditie van P.D. James en Ruth Rendell, en het begin van een unieke, moderne detectiveserie.

Boek is in zeer goede staat

pakketpost

Nachtschade-Zoenoffer 1 Boek - 2 Verhalen

Karin Slaughter - Nachtschade-Zoenoffer 1 Boek - 2 Verhalen
Auteur: Karin Slaughter
Tag:
Jaar: 2011
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Karin Slaughter - Nachtschade - Zoenoffer.

2 VERHALEN IN 1 BOEK

Nachtschade

In het slaapstadje Grant County wordt een jonge lerares verkracht en vermoord.De vrouw wordt gevonden door Sara Linton, de plaatselijke kinderarts en lijkschouwer. Samen met politiecommissaris Jeffrey Tolliver, haar grote liefde van vroeger met wie ze op gespannen voet staat, probeert Sara hetmysterie van demoord op te lossen.

Zoenoffer.

De dertienjarige Jenny laat zich moedwillig neerschieten door politiecommissaris Jeffrey Tolliver. Bij de lijkschouwing doet Sara Linton een schokkende ontdekking die wijst in de richting vanmisbruik. Sara werkt in het onderzoek samen met rechercheur Lena Adams, maar is zij wel tegen de spanningen opgewassen? Als de ontknoping nabij is, slaat het noodlot opnieuw toe.

Boek is zo goed als nieuw

verzendkosten extra - pakketpost

Nachtschade - 40e

Karin Slaughter - Nachtschade - 40e
Auteur: Karin Slaughter
Tag:
Jaar: 2011
Bindwijze: Paperback
Omschrijving:

Karin Slaughter - NAchtschade - 40e

In Grand County, een stadje in Georgia, ontstaat grote deining als een jonge lerares wordt verkracht en vermoord. Het slachtoffer wordt gevonden door Sara Linton, de plaatselijke kinderarts en lijkschouwer. Haar ex-echtgenoot Jeffrey Tolliver, hoofd van politie, leidt de zaak. De twee moeten ondanks hun verstoorde relatie samenwerken om het mysterie van de moord op te lossen. En dan is er ook nog de zus van het slachtoffer, Lena, die als rechercheur op eigen houtje naspeuringen verricht.
Tijdens het onderzoek lopen de onderlinge spanningen steeds hoger op. Sara draagt een geheim uit het verleden met zich mee dat licht op de zaak zou kunnen werpen, maar zwijgt als het graf. Intussen lijkt Lena zich te vergalopperen aan het onderzoek. Dan dient het volgende slachtoffer zich aan.

boek verkeert in goede staat

pakketpost

Wat te doen als iemand sterft - dwarsligger

Nicci French - Wat te doen als iemand sterft - dwarsligger
Auteur: Nicci French
Tag:
Jaar: 2008
Bindwijze: Special
Omschrijving:

Nicci french - wat te doen als iemand sterft - dwarsligger

Wat is het je waard om de waarheid te kennen? Ellies leven neemt een dramatische wending als haar grote liefde greg omkomt bij een auto-ongeluk. Een vrouw die bij hem in de auto zat, heeft het ongeluk evenmin overleefd. Zij wordt geïdentificeerd als milena livingstone, maar voor ellie en haar omgeving is zij een onbekende. Alles wijst er echter op dat greg en milena een verhouding hadden. Hoe moet je verder als je erachter komt dat je de liefde van je leven niet echt blijkt te kennen? Als zelfs je intuïtie niet klopt - ellie wil de waarheid weten - wie was milena en wat is er op die noodlottige dag precies gebeurd? Haar zoektocht wordt een obsessie en hoe dichter ellie bij de schokkende feiten komt, hoe minder mensen haar geloven, en hoe dringender de vraag wordt wat het waard is de waarheid te kennen. Wat te doen als iemand sterft gaat over loyaliteit, vriendschap en vertrouwen, over moed en over de noodzaak van het achterhalen van de waarheid - hoe pijnlijk die ook is - om te kunnen loslaten. Achter de naam nicci french gaat het britse schrijversechtpaar nicci gerrard en sean french schuil. Dit wereldberoemde duo schreef in totaal elf thrillers en twee korte verhalen. Met hun boeken beheersen zij al jaren de bestsellerlijsten. In totaal werden in ons land meer dan 4,5 miljoen exemplaren verkocht. Over de dwarsligger® de dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat 12 bij 8 centimeter en lichte gewicht gemiddeld nog geen 145 gram is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.

Boek is in nieuwstaat.

Verzendkosten extra - gew.120gr

Verlies HC

Nicci French - Verlies HC
Auteur: Nicci French
Tag:
Jaar: 2012
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Nicci french - Verlies HC

Verlies is het intrigerende verhaal over een echtpaar dat hun vijfjarige zoon verliest bij een ongeluk. Vader, moeder en hun tienjarig zoontje hebben ieder zo hun eigen manier om het verlies te verwerken. Maar al gauw blijkt dat er binnen het gezin over en weer verdenkingen zijn.

Een spannend kort verhaal over families, hun geheimen en het niet willen herkennen van de waarheid.

Boek is in nieuwstaat.

gew.140gr

De mensen die weggingen

Nicci French - De mensen die weggingen
Auteur: Nicci French
Tag:
Jaar: 2005
Bindwijze: Hardcover
Omschrijving:

Nicci french - De mensen die weggingen HC

In De mensen die weggingen ontmoeten we Joey, een meisje van acht, dat ons meeneemt in haar fantasierijke belevingswereld. Ze laat ons kennismaken met haar familie en hun bezigheden: haar vader die veel tijd in zijn schuurtje doorbrengt, haar moeder die het grootste deel van de tijd ziek op bed ligt, haar oudere broer die er bijna nooit is, haar zus die stiekem rookt en zich vaak in haar slaapkamer terugtrekt en natuurlijk haar kat Pippin die haar de meeste tijd gezelschap houdt.

Het begint erop te lijken dat steeds meer mensen uit Joey's omgeving weggaan zonder gedag te zeggen. Op haar eigen kinderlijke wijze probeert ze daarmee om te gaan. Totdat op een dag zelfs haar zus verdwijnt zonder afscheid te nemen.

Boekje verkeert in goede staat.

gew.75gr.

Oogetuigen

Carry Slee - Oogetuigen
Auteur: Carry Slee
Tag:
Jaar: 2007
Bindwijze: Special
Omschrijving:

Olga, Frank, Peter, Victor, Nicole - vijf gewone mensen met gewone, rustige leventjes. Althans, ogenschijnlijk. Want achter de vitrages van de keurigheid zindert en borrelt het van de frustraties, jaloezie, nijd, overspel en onvervulde verlangens...

Promoboek van The House of Books voor de uitgave van het boek

Boek verkeert in goede staat

60gr