VoorwaardenBestelling
Door het plaatsten van een bestelling geeft de koper te kennen op de hoogte te zijn van de algemene levering- en betalingsvoorwaarden van Vive Le Livre en gaat de koper met deze voorwaarden akkoord. Na het plaatsten van een bestelling ontvangt de koper een mail van Vive Le Livre met daarin de opsomming van de bestelling. De verzendkosten staan daarin nog niet vermeld omdat Vive Le Livre deze voor u op maat berekend. U ontvangt derhalve een tweede mail met daarin de factuur, voorzien van uw bestelling en een totaalprijs inclusief de verzendkosten. Dit totaalbedrag dient u vervolgens onder vermelding van het factuurnummer te betalen aan Vive Le Livre. Levering vindt plaats na ontvangst van uw betaling.

Uw bestelling is eventueel ook af te halen op onze locatie in IJsselstein. Hiervoor dient eerst via de mail een afspraak gemaakt te worden.

 

Tarieven en Levering
Alle getoonde prijzen zijn in Euro's, exclusief verzendkosten. De verzending vindt plaats via PostNL, tenzij anders overeengekomen. De tarieven van PostNL zijn van toepassing (www.tntpost.nl). De hoogte van de verzendkosten wordt u altijd vooraf gemeld door Vive Le Livre.

Uw bestelling wordt met de grootst mogelijke zorg verpakt. Bestellingen die per pakketpost worden verstuurd, worden altijd in een doos verpakt en/of in beschermende folie en papier. Brievenbuspost wordt geleverd in dik papier en voorzien van beschermende tape.

 

Betaling
Koper dient er zorg voor te dragen dat de betaling binnen 7 dagen heeft plaatstgevonden. Vindt betaling niet binnen deze termijn plaats, dan wordt de koopovereenkomst zonder correspondentie automatisch ontbonden. Na ontvangst van het volledige factuurbedrag wordt binnen 3 werkdagen (uitzonderingen en of overmacht daargelaten) de bestelling op het postkantoor van PostNL ter verzending aangeboden. Het is bij pakketpost mogelijk dat de koper, indien deze daarom per mail verzoekt, het track en trace nummer van PostNL per mail ontvangt van Vive Le Livre.

 

Aansprakelijkheid
Vive Le Livre is niet aansprakelijk voor verlies of schade aan de boeken tijdens of na de verzending via PostNL.